Якщо є фільтр дизельного палива в склянку з пластику погоджується з тим, що зміни і поставте нове ущільнення, і обов'язково змастити різьблення, так, що, коли ви йдете, щоб потиснути руками, а не особою тертя і закрити борг. Якщо тут все ок, демонтаж склянку паливного насоса з бака і прочистити добре.
Якщо при запуску холодного дістає білий дим і працює нерівномірно, необхідно перевірити кінці форсунок, майже впевнений, зміниться. Якщо у вас є можливість? спробувати з кимось використаний, з урахуванням вартості доречно, слід перевірити регулятор тиску дизельного палива, а також те, пу? бути, що пізно відкривати тиску в рампі, а потім стартер.
Ще одна порада, яку я можу дати вам ? перевірити розгортання і гідравлічні штовхачі. У багатьох випадках, як тільки ви на мотоциклі втрати тиску в контурі масло, а потім mollano як штовхачі, що натягувач розсилки, відправивши трохи їзди по фазі і, очевидно, роблять затримки вильоту. Ви можете перевірити краще, може бути, поклавши трохи олії + denso, тип 15/40 і подивитися, якщо він частково вирішує, типу, доказ дев'ять, може бути, зібрали масло низької якості? що скачати схеми фіксатора.
Якщо ви вважаєте, мотоцикл ланцюга, поряд потрібно замінити, незважаючи на крок, як налаштувати. У першій серії 1.3 ланцюга наближалися до 200.000 км, на останніх моделях типу GP, а потім Opel, ви навряд чи виходить за межі 130/140 тисяч.
Ці двигуни 1.3 прекрасні, поки йдуть добре, але, на мій погляд, сон-майже одноразові, коли вони досягають межі км без проблем, в розмірі близько 200000.
Я не думаю, абсолютно на електронні проблема... це може бути тимчасовий захід, але, звичайно, не вирішення проблеми.