добре те, що він говорить obd75 і сталося зі мною два рази під важелем ручного гальма, тягне вилку із перевірити кабелі, які не прийшли
добре те, що він говорить obd75 і сталося зі мною два рази під важелем ручного гальма, тягне вилку із перевірити кабелі, які не прийшли
геро, я вже говорив,проводи в pettiene ви парад.
hill holder ? функція-це завжди система курсової стійкості автомобіля, повинна бути ще assistenta для pastenza в нерухомому положенні або при русі в гору"повинні не ми, поклавши руку в вогонь"у будь-якому випадку f? частина esp
тільки те, obd75
вам не залишається іншого, що виключає лінія can (дроти зелений і коричневий), як вам ? було рекомендовано, починаючи з abs, то на sens.нишпорення, etc..
якщо один з пристроїв порушує або скасовує сигнал can всі ecu за can не працюють.
привіт лінії can і так підключений: BODY > КЕРІВНИЦТВО ЕЛЕКТРИЧНА > ВУЗОЛ обертання автомобіля навколо ВЕРТИКАЛЬНОЇ осі> ВУЗОЛ ABS> ВУЗОЛ, БЛОК управління ДВИГУНОМ, боді-чи можете ви діагностувати його? якщо який dtc є? в інших вузлах, що dtc у вас є? ви можете можна і подивитися, який блок керування ви не настройка, а потім проблема буде або в харчування у тому самому або посилання can
загальнодоступними в мережі
дякую,цю посилання я вже знайшов і спробував(ок), я поклав два дроти прямо від тіла до ecu двигуна, щоб уникнути проблем проводки
в ecu я не вважаю, dtc,в блоці body не спілкуюся
сьогодні я дізнався, що цей автомобіль був акумулятор interotta......це змушує мене думати про дивних стрибків напруги в негативне, як в позитивну,......по всій мережі
я думаю, що все, що залишається спробувати замінити і body ecu, що ви думаєте??
я думаю, це все ж я спробувати боді,якщо ви робите діагностику з examiner ви можете побачити на екрані монітора мережі can, які блоки управління, активних і тих, хто помилку
якщо підключення живлення і маси і лінії can ok ( добре управляється), я б сказав, дивлячись прямо в body, або замінити його,
ви пробували, якщо з пускового верстата? чи діагноз?
якщо вам потрібно зробити тест з іншого тіла, не з'? історія.
мені на велику пляму, іноді приходить, abs недоступна,esp,esr не diaponibile,hill holder не доступна