Результати 1-9 з 9

Обговорення: Damos EDC16C34

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    18

Damos EDC16C34

Привіт дорогі друзі, я дуже схвалюю ваш сайт дуже добре, як я можу переглянути файл Damos EDC16C34?
    Добрий вечір

? довгоочікуване слайд-шоу, перш ніж взаємодіяти в форуму
    обговорення перенесено в розділ підходить. Будьте обережні. Я закликаю тебе читати правила
    Востаннє редагувалось leandro89; до 27-11-2013 01:29

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ###############
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 27-11-2013 07:06
    уго ---- президент A.E.P.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ###############
    якщо модератор залучає користувача, бо пише, що неправильно і в неправильному розділі буду вдячний за nbessuno йому відповісти, у зв'язку з цим, спасибі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    якщо модератор залучає користувача, бо пише, що неправильно і в неправильному розділі буду вдячний за nbessuno йому відповісти, у зв'язку з цим, спасибі.
    я не бачив ні згадувати, ні один модератор, я тільки відповів на питання, я не бачу, чому ви повинні прийняти мене, я зробив щось?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я не бачив ні згадувати, ні один модератор, я тільки відповів на питання, я не бачу, чому ви повинні прийняти мене, я зробив щось?
    якщо читати пост користувача, який etkl подивитися написав в червоний колір і тим більше розмір втручання модератора,ти нічого не зробив, я лише зазначивши, що, якщо викликається, але ти відповісти за те, що він хоче знати, чи не використовує нас, розумієш?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо читати пост користувача, який etkl подивитися написав в червоний колір і тим більше розмір втручання модератора,ти нічого не зробив, я лише зазначивши, що, якщо викликається, але ти відповісти за те, що він хоче знати, чи не використовує нас, розумієш?
    якщо ви подивіться розклад, ви побачите, що я відповів на 23,33 вчора і модератора виступив сьогодні в 01,29 тому, коли я відповів, не віск втручання не модератор, тому я не обійшов ніхто.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ви подивіться розклад, ви побачите, що я відповів на 23,33 вчора і модератора виступив сьогодні в 01,29 тому, коли я відповів, не віск втручання не модератор, тому я не обійшов ніхто.
    я знаю тільки, що на кожному моєму виступі по відношенню до вас, ви завжди d стверджувати,якщо я виступаю, я роблю це, тому що я адмін і я роблю свою роботу тут, всередині, ви хороший користувач, ви повинні тільки adeguarti,я нічого не маю проти нікого, і ви близько 3000 тисяч, а потім подав у відставку.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я знаю тільки, що на кожному моєму виступі по відношенню до вас, ви завжди d стверджувати,якщо я виступаю, я роблю це, тому що я адмін і я роблю свою роботу тут, всередині, ви хороший користувач, ви повинні тільки adeguarti,я нічого не маю проти нікого, і ви близько 3000 тисяч, а потім подав у відставку.
    я тільки хотів зазначити, що не ви були праві зателефонуйте, якщо потім ви говорите, я адмін, і я завжди правий, я то справа інша, що стосується перебудови, і немає проблеми, а також посаду, що ви повинні адаптуватися, щоб досягти мети життя, і покірливість, яка мені не вдається.

p.s. нічого особистого, ні з мого боку, це тільки те, що в роботі як і в житті, я люблю точність.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я тільки хотів зазначити, що не ви були праві зателефонуйте, якщо потім ви говорите, я адмін, і я завжди правий, я то справа інша, що стосується перебудови, і немає проблеми, а також посаду, що ви повинні адаптуватися, щоб досягти мети життя, і покірливість, яка мені не вдається.

p.s. нічого особистого, ні з мого боку, це тільки те, що в роботі як і в житті, я люблю точність.
    я ніколи не говорив, бути admin і для цього у вас завжди праві, але я написав в іншому пості, що на мій смак, ви робите дуже багато суперечок, коли ви говорите щось і повторюю тут.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •