artore подумайте добре, рада crteam колеги на дорозі діагноз (nn альфа)....параметр маси повітря вимірюється і при повному навантаженні значення, щоб бути хорошим датчик витрати повітря, повинна становити від 900-1200......якщо виявить низьке значення типу 500-650 змінюється датчик витрати повітря і вирішуйте проблеми......або виключити з мапу....рада спорту може йти також, але я думаю, що простіше те, що я описав вище.....дайте мені знати, привіт
Спасибі Alfiuccio,
діагноз ? перше, що я хочу зробити, і обговорити його на форумі, щоб отримати поради , а потім відключити від ебу, egr, датчик витрати повітря.
Модуль, датчик витрати повітря, тепер я зрозумів, про що йде мова? я вивчав схему , то, з LM258N, і ? цікава річ, але перше, що я подумав ? що, якщо датчик витрати повітря працює погано форму amplificher? вхідний сигнал поганий...я помиляюся?
якщо працює погано, має значення менше, ніж повинен був,з модулем збільшити ці значення,якщо сз хочете витрачати гроші на датчик витрати повітря ? рішення, щоб влаштувати трохи
i modulini лінійні можуть допомогти, але необхідно враховувати, будівництво і температурний дрейф...
у будь-якому випадку ? завжди краще мати датчик витрати повітря працює.
очі, які від'єднайте debbimetro ? тест з двома кінцями,часто використовую цей тест ? у 95% випадків пу? піти,ecu входить в режим? recovery, використовуючи стандартне значення кількості? всмоктуваного повітря,подвійний розріз st? у тому, що закриває EGR , moreale,probblema ? у egr v? замінити debim.
успіх особисто du tdi vag.завжди edc15.
доказ-й? attendibbile ? читання значень в режимі реального часу з діагнозом,або від стаціонарних прискорення bruscada мінімум в 4200-4500giri значення на виході не нижче 3.9 вольт,витратомір повітря ок навіть доходить до 4.4 вольт
У EGR-я закрита, я...:-)
*odb75
та, спасибі, я зрозумів ;-) puntualizzavo тільки що ? gi? закрито, в цьому випадку з красивою фланець.
А, наскільки я зрозумів, якщо я їздити з діагностичною включений беру значення ? я впевнений, що проблема ? те, і не інше.
Машина у мене гніздо cos? була труба, яка з'єднує egr вихлопних газів порушується, і, найдивніше, корпус фільтра з отворами...в основному, коли вона йшла, здавалось, було навесні, коли accelleravi, що ви затихав.
Заблокований клапан з фланцем старий jtd взяла досить р? життя, але pi? збільшує швидкість? pi? є труднощі? рости обертів.
Просто я спочатку роблю діагностику, то я намагаюся зняти, і ми бачимо, тим краще ;-)
не, що він нас зрозумів, дуже!!!!
з elm327 і sw scanmaster зазначу наступне повідомлення про помилку:
[P0046]
Турбокомпресор-Нагнітач Boost Control Solenoid Circuit Range Performance
крім того, значення "Air Flow rate ", здається, не подолати замовлень 60 g/s....можна? ? на датчик витрати повітря це правильно?
що означає цей код помилки?
а domami вранці я p? перевірок pi?