зняти спінетта на датчик витрати повітря для ебу означає змінного струму (розімкнути ланцюг) немає сигналу", обмеживши значення вимірювання", а потім автомобіль nn продуктивність.....відключити карту виключіть все те, що я описав і перейти тихо.....
зняти спінетта на датчик витрати повітря для ебу означає змінного струму (розімкнути ланцюг) немає сигналу", обмеживши значення вимірювання", а потім автомобіль nn продуктивність.....відключити карту виключіть все те, що я описав і перейти тихо.....
Якщо ви хочете, щоб відключити від карти ви можете зробити це (знаючи, як...) спінетта, не ? рішення православна, але в будь-якому випадку ? простий тест, щоб бути впевненим, проблеми*****unque, якщо датчик витрати повітря, він втратив p? сигналу, але не його linearit? ви можете спробувати модуль, який підсилює сигнал...
точною, якщо від'єднайте роз'єм блоку управління і ланцюги, і ставить фіксоване значення, яке варіюється від моделі до моделі, та значення, яке дозволяє машині подорожувати, але не робить вам найнижчі ne високих оборотів, якщо у вас є датчик витрати повітря, що і з експлуатації повністю, звичайно, так-то краще, але щось тимчасово використовувати.
уго ---- президент A.E.P.
Ок, спасибі я думаю, я зрозумів..так що з мапу ви кладете debbimetro фіксоване значення, що дозволяє з гарним виходом двигуна....sar? одна з перших речей, studio, як це зробити, як тільки я можу отримати доступ до напрямних...
щось дивне мені ? зникли-відмова двигуна щодо egr, який я закрив...verficato закриття ? ок...не можу зрозуміти..
Коли датчик витрати повітря не працює добре, я підтверджую, що ? повільно піднятися спінів і не виходьте за межі 2500-3000 оборотів.
саме те, що робить цей автомобіль.....
а я не зміг знайти p? часу, щоб зняти спінетта, так як debbimetro ? під підставкою акумулятора...
але я з нетерпінням чекаю прибуття півень v53, щоб відключити від ecu egr debbimetro ;-)
спасибі всім
по-перше, щоб побачити, якщо витратомір і добре, ви повинні спочатку перевірити певні параметри подивитися в діагностиці значення витратоміра, скільки солі повинно бути у фазі прискорення від 750 мб до 1000-1200.перевіряє, коли ви кладете в рух westgate турбіни падає все.і якщо ви навіть депресія на електромагнітних клапанів саме на vac
Спасибі crteam...хороший рада..
продовжимо з цієї точки, з красивою діагноз через кілька днів, що я зараз за межами, що, принаймні, я дізнаюся щось
для п'ятниці? що відступ повинен я прибув elm327, який я замовив
привіт
Ммм, але це сп elm327 nn бачу tnt впевнено. Я б волів діагностики реальної
спробуйте зробити власний модуль, датчик витрати повітря