Сторінка 2 з 11 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 102
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    зняти спінетта на датчик витрати повітря для ебу означає змінного струму (розімкнути ланцюг) немає сигналу", обмеживши значення вимірювання", а потім автомобіль nn продуктивність.....відключити карту виключіть все те, що я описав і перейти тихо.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    Якщо ви хочете, щоб відключити від карти ви можете зробити це (знаючи, як...) спінетта, не ? рішення православна, але в будь-якому випадку ? простий тест, щоб бути впевненим, проблеми*****unque, якщо датчик витрати повітря, він втратив p? сигналу, але не його linearit? ви можете спробувати модуль, який підсилює сигнал...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Alfiuccio Visualizza Messaggio
    зняти спінетта на датчик витрати повітря для ебу означає змінного струму (розімкнути ланцюг) немає сигналу", обмеживши значення вимірювання", а потім автомобіль nn продуктивність.....відключити карту виключіть все те, що я описав і перейти тихо.....
    точною, якщо від'єднайте роз'єм блоку управління і ланцюги, і ставить фіксоване значення, яке варіюється від моделі до моделі, та значення, яке дозволяє машині подорожувати, але не робить вам найнижчі ne високих оборотів, якщо у вас є датчик витрати повітря, що і з експлуатації повністю, звичайно, так-то краще, але щось тимчасово використовувати.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Ок, спасибі я думаю, я зрозумів..так що з мапу ви кладете debbimetro фіксоване значення, що дозволяє з гарним виходом двигуна....sar? одна з перших речей, studio, як це зробити, як тільки я можу отримати доступ до напрямних...

щось дивне мені ? зникли-відмова двигуна щодо egr, який я закрив...verficato закриття ? ок...не можу зрозуміти..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Коли датчик витрати повітря не працює добре, я підтверджую, що ? повільно піднятися спінів і не виходьте за межі 2500-3000 оборотів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    саме те, що робить цей автомобіль.....
    а я не зміг знайти p? часу, щоб зняти спінетта, так як debbimetro ? під підставкою акумулятора...
    але я з нетерпінням чекаю прибуття півень v53, щоб відключити від ecu egr debbimetro ;-)
    спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    по-перше, щоб побачити, якщо витратомір і добре, ви повинні спочатку перевірити певні параметри подивитися в діагностиці значення витратоміра, скільки солі повинно бути у фазі прискорення від 750 мб до 1000-1200.перевіряє, коли ви кладете в рух westgate турбіни падає все.і якщо ви навіть депресія на електромагнітних клапанів саме на vac

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Спасибі crteam...хороший рада..
    продовжимо з цієї точки, з красивою діагноз через кілька днів, що я зараз за межами, що, принаймні, я дізнаюся щось
    для п'ятниці? що відступ повинен я прибув elm327, який я замовив

привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Ммм, але це сп elm327 nn бачу tnt впевнено. Я б волів діагностики реальної

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації