мені довелося працювати на час overboost на моїй машині є 147 1.9 jtdm 120cv, бо після установки downpipe і airbox ramair тиск було піднято на 0.3 бар і 1.8 бар пік, а потім укладати на вивчення роботи dutycile клапана pierburg та його управління на шім щодо карта overboost, бо з оригінальною карті, проблема не стояла, це, тому що, маючи downpipe були незначні contropressioni, те ж саме вірно і для фільтра більш проникною, що дозволяло прагнення краще повітря, повертаючись до мови overboost для мене ? потрібно було піти і поміняти цю карту так devrescente і цілеспрямованої бо я rpoblemi піках 1.7 бар, а також газові parzializzato типу 50%, проблеми, які здавалися навіть активний круїз-контроль на крутих підйомах. всі розібрали, реконструкції карту overboost від орі, що, дивлячись на неї тепер, виявляється, важке, клапан в положенні спокою від депресії до приводу, привід в депресії, значить, профіль низьких обертів турбіни і, отже, максимальний тиск, знижуючи значення в карту збільшенні отвори для шім-клапана, які відкривають кілька разів на один крок знижує рівень депресії корисно для підтримки геометрії в налаштування низьких оборотах,і, отже, знизити тиск турбо компресора-єдиний обертів quidi значення більш низькими цінами знижують швидкість підйому тиску і саме тиск, і значення більш високі-збільшують, все в комплексі роботи зворотного клапана керування pwm pierburg.