Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    можливо, помилка eeprom пошкоджений, і це тому, що я демонтажні занадто гарячої і зруйнувала eeprom ,мене і сталося, і я замінив але у мене файл eeprom орі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Мені не mess пошкодження эсппзу прямо зараз, я dissaldata інший ecu, читання запрограмована і перевірена-й? раз.

Я підготував файли noimmo для eeprom, зроблені з вищезазначених програм, спробує?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    ви можете зробити часткове і трохи вирівняйте всі. якщо немає знаходитесь eeprom добре , зробіть все від спалаху . знаю інших рішень.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Я не знаходжу програми, які роблять частково (дивно!) спробує? у загальній складності, від eeprom завтра вранці...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Добре:

я планував eeprom з допомогою знайденого файлу (HW) і scodificato разом (meucci)

встановлено ебу, машина йде завжди в рух, як і раніше, але мені вдалося зберегти налаштування ecu двигуна. Тому ні про несправність esp-abs-і т. д.

Тільки dtc система, протиугінний пристрій залишається, але я не думаю, загорівся індикатор несправності.

Швидше, гірке здивування, залишилися 50 видалення dtc, а потім не ви ? усунути проблему!! дивно, що дамп не досяг 50 від того, що закон від власника, що він відправив, шкода не знайшов, принаймні, цієї проблеми.

я навіть не знайшов способу на pp2000 зробити процес...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    натрапив на ту ж проблему, навіть я, на peugeot 307....
    але, незважаючи на те, що гірше за вас.... я втратив e2prom і початковий файл, який я читав ? пошкоджений....
    я поставив eeprom прийнято ecuv але нічого, коли я перепрограмування, щоб всі, хто хоче знати про переродження, а потім я помилка esp, індикатор несправності двигуна горить... і т. д.....
    єдиний спосіб, що я ? спробуйте з meucci, що я не зробив, тому що в кінці кінців навіть якщо все, для мене, не ? проблема, а швидше проблема ? контрольна лампа esp

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я б рада знайти файл діви, якщо не у вас є свій оригінальний verginizzare . Файл діви повинні бути без конфігурацій, але містить номер версії блоку управління. Потім знайти файл діви і змінити номер програми,... або залишити як є , має працювати так само. Потім запустіть в PP2000 установки ебу новим, не ходити в ручній настройці. Це може бути більш етапів, і якщо ви вірите, що приїхав в кінці перезапустити установку і забирає там, де він його залишив. тільки тоді, коли скаже тобі, що блок управління вже використовується, ви будете знати, що ви налаштували все. Лічильник скидання помилки повинне бути дорівнює нулю....

Повинні..... потрібно, проте, враховувати, що у французьких і BSI big boss.... багато процедури оптимістичні (як заходу км) було відразу вкладені даних, які зберігаються в BSI і анульовані.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2013 до 09:56

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Трохи off topic, але не стосується теми : хто мені пояснює, cos'? це обмеження у 50 скасування? Що станеться, якщо ви перевищите?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав spatullo Visualizza Messaggio
    Трохи off topic, але не стосується теми : хто мені пояснює, cos'? це обмеження у 50 скасування? Що станеться, якщо ви перевищите?
    і scamotage вивчена від peugeot насправді прибув поріг 50 помилки стерті, не може бути " більше видаляти помилки діагностики універсального, але тільки в пежо або з lexia і так кожен раз це affizzio.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК L'avatar di danyparis
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Paris / France
    Et
    43
    Повідомлення
    4
    повідомлення помірний
    Востаннє редагувалось leandro89; 14-08-2014 до 23:58