Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Іноді буває так, що циліндр регулятор тиску зависає. Спроба не катування, і нічого не варто перевірити.
    Вам слід звернутися з діагнозом включити і перевірити відкриття в % регулятора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    Іноді буває так, що циліндр регулятор тиску зависає. Спроба не катування, і нічого не варто перевірити.
    Вам слід звернутися з діагнозом включити і перевірити відкриття в % регулятора.
    Якщо може бути корисна, як ключ, я помітив, що під час відключень була також зміна оборотів холостого ходу, ледь торкнувся акселератора

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    а друзів для осаду в паливному баку і ventualmente несправний регулятор (що, звичайно, на насос високого тиску, не той, що в баку....що не існує), але я тебе навіть питання так як я не киває у ваші пояснення, скільки масла ти в бак.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    сьогодні я зрозумів, що в баку прибуває тільки харчування насоса і контакти поплавця

Коли ? виникла проблема, в перший раз, я пі? половини бака.
    Сьогодні вранці я шлях 16 км шляху міський/приміський, відстежуючи з допомогою ELM регулятор тиску і датчик...
    машина ? вів себе дуже добре (не ви ? вимкнена), і значення мали коливання від 1% до 27%; однак, незабаром після партії я побачив, що на мить він мав від'ємне значення (якщо я не помиляюся, -5%). І це нормально, так і cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    сьогодні я зрозумів, що в баку прибуває тільки харчування насоса і контакти поплавця

Коли ? виникла проблема, в перший раз, я пі? половини бака.
    Сьогодні вранці я шлях 16 км шляху міський/приміський, відстежуючи з допомогою ELM регулятор тиску і датчик...
    машина ? вів себе дуже добре (не ви ? вимкнена), і значення мали коливання від 1% до 27%; однак, незабаром після партії я побачив, що на мить він мав від'ємне значення (якщо я не помиляюся, -5%). І це нормально, як так?
    Я тільки що зробив діагностику (з авто в русі в режимі міського/extra) і від'ємні значення, не читаю. Я сподіваюся, що може допомогти ця зворотній зв'язок:

Відкриття регулятора тиску
    %
    16,34
    23,13
    34,71
    68,12
    19,23
    46,78
    16,34
    15,24
    16,19
    21,07
    17,01
    16,16
    16,66
    27,74

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Я тільки що зробив діагностику (з авто в русі в режимі міського/extra) і від'ємні значення, не читаю. Я сподіваюся, що може допомогти ця зворотній зв'язок:

%
    16,34
    23,13
    34,71
    68,12
    19,23
    46,78
    16,34
    15,24
    16,19
    21,07
    17,01
    16,16
    16,66
    27,74
    Я б порекомендував вам зняти все, без доказів і т. д.., контролюючи візуально і за допомогою манометра тиску
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Я б порекомендував вам зняти все, без доказів і т. д.., контролюючи візуально і за допомогою манометра тиску
    Може бути, ви обмінялися користувач giary зі мною. :-P
    Я тільки зробив діагноз, щоб допомогти користувачеві giary cos? дав підтвердження, що негативні величини не існують.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203

%
    16,34
    23,13
    34,71
    68,12
    19,23
    46,78
    16,34
    15,24
    16,19
    21,07
    17,01
    16,16
    16,66
    27,74
    насправді... мені здавалося, що від'ємне значення було не просто нормальний...
    Тільки для curiosit?, ви використовували multiecuscan з ELM 327?
    Ви задали відображення цифр або графіки?
    Я задаю це питання, чому? я помітив, від'ємне значення, виявлення числовий, перш ніж заберу графічний адаптер (я був у партії з недавнього часу).
    Згодом мені не здається, що графіка в йшов негативні знаки...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    насправді... мені здавалося, що від'ємне значення було не просто нормальний...
    Тільки для curiosit?, ви використовували multiecuscan з ELM 327?
    Ви задали відображення цифр або графіки?
    Я задаю це питання, чому? я помітив, від'ємне значення, виявлення числовий, перш ніж заберу графічний адаптер (я був у партії з недавнього часу).
    Згодом мені не здається, що графіка в йшов негативні знаки...
    Так, я підтверджую, інтерфейс і інструмент.
    Я використовував режим? графіка log файл excel.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я підтримую відповіді всіх колег і додам мій погляд....*****і я вже сказав, перевір тиск насоса низького тиску (2,5 бар), навіть якщо загорнуті відсутній обсяг.....і потім я не хочу, щоб виключити інжектор може бути від 4 хто-nn робить свою роботу.....один мій клієнт скаржився, різні випади в передачі і після кількох перевірок було що витік тиску.....автомобіль після вимкнення починається відразу?

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •