Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203

раптового відключення alfa 156 1.9 JTD 115cv

дорогі друзі,
    вчора ввечері, мій молодий 156 з 180.000Km, я зробив один трюк, мало приємно.
    В середині карусель, ви ? сили удар. Після 2 спроб запуску, ви ? горить контрольна лампа несправності двигуна, і ? зломлений, потім гасне знову через 500 метрів на наступному перехресті.
    Зломлений, я зробив вісімдесят Км, щоб змусити мене повернутися додому без істерики.
    У діагностиці multiecuscan показало 2 помилки:
    P1671 - Fuel pressure regulator;
    P0191 - Дизель pressure control.

Мій друг-механік сказав мені, що ? замінити насос, занурений в бак, так? несправність датчика в ньому (P1671), призведе до другої помилку.

Для кого-то ? gi? успіх?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Дивіться у мене інший автомобіль, але я вам можу сказати, що відключень imrovvisi можуть спокійно залежати від регулятора тиску, що не v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Дивіться у мене інший автомобіль, але я вам можу сказати, що відключень imrovvisi можуть спокійно залежати від регулятора тиску, що не v?.
    дякую за швидку відповідь, але цей регулятор ? невід'ємною частиною насоса, зануреного в serbatorio, або знаходиться на флейта Rail?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    я б порекомендував вам зняти насос дизель і перевірити риболовлі, якщо засмічений очистити його, насос занурений не з'? немає датчика, частини з бака, перевірте, чи є домішки?, потім на фільтр і насос високого тиску, вимикає регулятор і чистіть його, якщо брудний.. контролюється тиск з допомогою манометра, загорнуті проблема полягає в грязі дизель
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    гаразд, з цим впоратися? як ви запропонували.
    Цілком імовірно, що він зробив дизель бруду. Сталося навіть моя дружина кілька років тому з точки старого типу. Він був вимкнений і не хотів-й? ділити. Насос для дизельного палива в баку був повний парафін!!! І було достатньо прочистити ? туди добре.
    Але регулятор тиску дизельного палива ? те, що знаходиться на флейта rail, тільки під датчик turbo?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    я б порекомендував вам зняти насос дизель і перевірити риболовлі, якщо засмічений очистити його, насос занурений не з'? немає датчика, частини з бака, перевірте, чи є домішки?, потім на фільтр і насос високого тиску, вимикає регулятор і чистіть його, якщо брудний.. контролюється тиск з допомогою манометра, загорнуті проблема полягає в грязі дизель
    а Backgroop часто sio створити патину, яка є залишатися відкритим, напруги і кривий очистити

перевірте насос за повний відкрийте його і перевірити напруги червоний наповнення кошика
    Востаннє редагувалось leandro89; до 23-11-2013 09:53

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    регулятор тиску DRV знаходиться встановлений на насосі високого тиску за допомогою двох гвинтів torx, то на рейку або флейта ? датчик тиску дизельного палива
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    а Backgroop!регулятор можна перевірити його працездатність з допомогою fes/mes,але я сумніваюся, як він, злочинець!перевірте за допомогою манометра тиск низький,треба мати, принаймні, 3bar,якщо я не помиляюся!де-досвідчений користувач пу? підтвердити та/або виправити?дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    я вже? зробив всі тести з multiecuscan, і всі вони мені дали позитивний результат!
    Завтра збираюся відновити насос низького тиску, а потім я дам вам знати.
    Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Перевірте спочатку за допомогою манометра! Чому? ризикувати, витрачати гроші даремно! !

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •