Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 74

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    хлопці, я поясню знову на місці злочину, в міняти фільтр, а потім знову завантажити, з ручним насосом, я виявив бруду, накипу, чорний, в прозорій трубці подачі насоса високого тиску, і бруд, що по мені, і прибутку від ручний насос мій механік, який був збережений в правильному напрямку, але з gi? з-домішки? всередині, але, до речі, я знайшов захопили в насосі(нижня сторона насоса), я дав зрозуміти, що не було в кпп-фільтр і брудний, але вже? була проблема на попередньому, і бруд, приїхав під-час, закінчилася блокувати. Тепер я прошу вас, можна з компресора заблокований особа цього дефекту на об'єкт. З Повагою Джанфранко.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    впевнений, що ви. і як, якщо 4-циліндровий двигун йде в три. змінюється насос.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав enzopezzano Visualizza Messaggio
    впевнений, що ви. і як, якщо 4-циліндровий двигун йде в три. змінюється насос.
    Не зовсім

коли ви йдете в richedere багато пари (butti giu педаль газу) запитати справи? pi? високою, ніж нормальний дизель і під високим тиском, і їх, що ви відчуваєте, чим більше складність? насос rail дати вам запит
    Потужність і нічого без контролю

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Не зовсім

коли ви йдете в richedere багато пари (butti giu педаль газу) запитати справи? pi? високою, ніж нормальний дизель і під високим тиском, і їх, що ви відчуваєте, чим більше складність? насос rail дати вам запит
    Але як ти думаєш, якщо вони ставлять кількість плунжерів в насосі,повинні працювати на всі 100%, щоб бути ефективним чи достатньо менше? якщо один не працює і в чому його ефективність, по-моєму є проблеми,то насос йде переглянуто, якщо ви хочете надійний автомобіль і працює на максимум. Я працюю cos?, потім один ? господар зробити так, як вважає за потрібне,важливим ? зуміти переконати клієнта.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Але як ти думаєш, якщо вони ставлять кількість плунжерів в насосі,повинні працювати на всі 100%, щоб бути ефективним чи достатньо менше? якщо один не працює і в чому його ефективність, по-моєму є проблеми,то насос йде переглянуто, якщо ви хочете надійний автомобіль і працює на максимум. Я працюю cos?, потім один ? господар зробити так, як вважає за потрібне,важливим ? зуміти переконати клієнта.
    Дивіться enzo, що я йому не сказав, що добре тримати насос hp в тому стані, але я пояснив, чому? дефект...звичайно, було зрозуміло, що має бути перегляд або замінити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    насправді, як каже енцо, коли я accelero і ось в планшеті машина не так, як повинна, і як, якщо ви frenava, то до дроту, газ accelerava але не давав 100% крутного моменту, насправді, коли виїжджав з обгонів я повинен був бути обережним, чому? на обгін я повинен був настроїти на педаль газу, щоб мати постійний момент, але не блискавичною.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Дивіться enzo, що я йому не сказав, що добре тримати насос hp в тому стані, але я пояснив, чому? дефект...звичайно, було зрозуміло, що має бути перегляд або замінити
    ви вибачте, я не інтерпретується неправильно вашу відповідь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    ви вибачте, я не інтерпретується неправильно вашу відповідь.
    ні я зрозумів, але що жарти, звичайно, було неясно, моя відповідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Ви , хлопці, підкажіть, а на ситуацію, вимкніть датчик rail трохи бруду його чистити і повернення, ремонт, насос, взяв у нарізно вагонів, роблю чистку, ставлю на мотоцикл і збираюся спробувати, що ж робить та ж проблема, але те, що пу? бути, машина з новим насосом і pi? плавне, але в третій d 2000 до 4000 оборотів тому завжди дефект розриву.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    але фільтр дизельного палива ти перевірив? Вибачте, якщо я наполягаю, але якщо все працює ? партії з l

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •