Хлопці! ніякої критики?![]()
Хлопці! ніякої критики?![]()
D49CE не треба його змінити, і, дійсно, ризик втратити обмеження у разі перегріву двигуна, стільки ж його постійно.
обмежувачі крутного моменту для одного руху зміна альтер-перше, один з них ? обмежувач крутного моменту з коробкою передач або щось подібне, але точно я не пам'ятаю, яка.
EA2B0 ймовірно, обмежувач дизель...
спочатку turbo = дим безпечно
потім обережним, що вони не є 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, що ви багато... я, я почну з 85, що вони вже є? багато!
Останнє, що я розумію, що defap цих машин з ecusafe або коли-dia проблеми, і ворота майже повністю таблицю помилок.
Mizzica! у мене не було випадку unit? вимірювання. Provvedo одразу ж виправляти ушкодження.
Turbo, я не торкнувся, чому? esperiente з карти зроблені таким же чином, 1.9 jtdm, конференц рівній мірі зі збільшенням вихлопних газів. Якщо ви ricodi мені довелося опустити overboost так що б піки 1,7 бар. Коли ви говорите, що очистити таблицю помилок, ви говорите про тих, пов'язаних з dpf або зовсім все?
турбо ? правда, що солі той же, але це відбувається тільки в момент розчавити все, потім, якщо вся механіка і електроніка ? працює в обов'язок тиск назад у ту карту-мета. Тому я гаразд, карту і мета, і в той же час я хотів би видалити 3-5% до vnt, так тримати пік pressoch? як оригінал, але мати постійний тиск pi? висока.
Коли я кажу про столі для dtc, очевидно, що проблема у вас, чому? пере багато, крім dpf...
Добре, сандро, я саме цю проблему на повному газу тиск до того, як я багато солі, приблизно 1,7, то riscende на 1,4, щоб потім піднятися і стабілізуватися близько 1,6 все в лічені секунди. Тепер я хотів би спробувати те, що ви написали, ви трохи зменшити overboost, щоб чинити тиск pi? стабільний без цієї piccata cos? висока. Як я повинен діяти на карті? Зроблю це, мет? встановивши всі значення, а їх внизу 3%? Враховуючи, що карти час ing. і турбо я змінювати met? навантаження.
На 1.9 jtdm я ті ж значення, що і ? досить знизити на 2% тільки останній стовпець таблиці, і я виявив, що з 1,5 піку і 1,4 константи
Практично збирається abassare значення останнього стовпця таблиці не питаю, що робити, щоб залишитися іп? закрите геометрії, зараз щось мені не повернутися, якщо залишиться-й? закрита, ми впевнені, що тиск не збільшується, на відміну від? зменшити?
Те, що я хочу сказати ? що, за логікою лопатки були закриті, щоб компресор надати іп? тиск на малих обертах, де вихлопні гази, дуже мало. Тепер, якщо я перетворюю в подальшому означає, що я тримаю лопатки-й? закриті, і тиск піднімає...![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 17-11-2013 до 23:04
точний контроль VNT іноді погоджується дати leccatina тільки, щоб мати пік-найбільш точний і хода постійного тиску турбо менше часу
Потужність і нічого без контролю
Коли є скачки тиску ? добре зробити журнал і перевірте, що витрата дизельного палива рівномірно, без піків...
У разі, якщо обсяг лінійне то відбувається, і ви ritara контроль геометрії turbo
Мені здається, що контроль на об'єкті робіт, в іншому випадку
Потужність і нічого без контролю