Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Обговорення: Температура egt

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Температура egt

Всім привіт, я хотів би зрозуміти, як вони повинні торкнутися максимальна температура egt, щоб залишитися в надійності?, скажіть, new bravo 150cv зіставляється і defappata?
    Заздалегідь спасибі.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Всім привіт, я хотів би зрозуміти, як вони повинні торкнутися максимальна температура egt, щоб залишитися в надійності?, скажіть, new bravo 150cv зіставляється і defappata?
    Заздалегідь спасибі.
    Дивись...це залежить від багатьох факторів, слив...******?з кет?prekat ? присутній?у вас є тільки карта? датчик egt dov'? була поставлена?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Привіт, precat ? оригінал, dpf ? був замінений шланг прямо з схильності датчиків тиску і лямбда, решта зливу ? орі.
    Ви ? є карта, на якій вводиться близько 80mm3.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хм, практично у вас стоку орі, тільки без dpf...ну, вважається, що у prekat під турбо, я з egt 700? макс, враховуючи, що prekat не є утилізація тепла на турбіни, як треба...(виходжу з того, що на 147jtd, що я зробив - турбіна, фільтр asp, скат, інтеркулер - 5 на найвищому оборотів за 230kmh прибуття навіть до 1050 градусів)...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я зрозумів...останній журнал, який я зробив за допомогою multiecuscan в 5-ій передачі при 4000rpm в невеликий підйом 2%/3% температура precat було до 645 градусів, я припускаю, що в 6 я повинен бути іп? високий...того ? що я хотів зняти, але я втратив багато нижче 2000 обертів, коли у мене 159 150cv, здається, що те, золота, діаметром трохи більше? готовності.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я зрозумів...останній журнал, який я зробив за допомогою multiecuscan в 5-ій передачі при 4000rpm в невеликий підйом 2%/3% температура precat було до 645 градусів, я припускаю, що в 6 я повинен бути іп? високий...того ? що я хотів зняти, але я втратив багато нижче 2000 обертів, коли у мене 159 150cv, здається, що те, золота, діаметром трохи більше? готовності.
    Нижче 2000 не втрачаєте, якщо " виправити", а також карту, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..

Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хм, практично у вас стоку орі, тільки без dpf...ну, вважається, що у prekat під турбо, я з egt 700? макс, враховуючи, що prekat не є утилізація тепла на турбіни, як треба...(виходжу з того, що на 147jtd, що я зробив - турбіна, фільтр asp, скат, інтеркулер - 5 на найвищому оборотів за 230kmh прибуття навіть до 1050 градусів)...
    На мій погляд, 1050 градусів БАГАТО, я зонд на шланг з горловини і не на 4-1 (зміна до 50 градусів у порівнянні з 4-1 і я ? було підтверджено також від людини, який, як зонд на 4-1, що зонд на кожній труби колекторів, в 5 см від голови). Я досяг максимум 910 градусів на 250, з картки, з якої я прокатне 267 кінських сил. Потім будуть збірники великі, що я, sar? турбіна, яка розв'язана добре, але це машина, не можу її зігріти. Навіть з авансів запасів і більше 110mm3 зробив-й? на 900 градусів. Тиск турбо 2.3 пік 2 в обмежувач.
    Востаннє редагувалось leandro89; 20-11-2013 до 01:55

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    [QUOTE=jacktheripper2;68830]Нижче 2000 не втрачаєте, якщо " виправити", а також карту, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..

Ок, спасибі, джек, наступної операції sar? що і водостічна труба, щоб тримати температуру-й? низькі.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    [QUOTE=jacktheripper2;68830]Нижче 2000 не втрачаєте, якщо " виправити", а також карту, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..

Тому вам треба? діяти лише на крок, turbo, або на VGT, або на обох?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Нижче 2000 не втрачаєте, якщо " виправити", а також карту, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..
    Тому вам треба? діяти лише на крок, turbo, або на VGT, або на обох?

Вибачте за подвійний пост...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт, я не хотів би йти поза темою, але я, ви знаєте, сказати s? і краще встановити до або після турбо?
    просто, щоб curiosit?..
    дякую і вибачте за втручання...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •