Стр. 35 з 42 PrimaПеред ... 253334353637 ... ОстаннєUltima
Результати 341 350 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Riecomi після невеликої перерви, в суботу буду монтувати зчеплення і маховик coupe turbo 20v так що ви зможете збільшити крутний момент на низьких обертах, тепер limitatom з маховика оригінал, erogo 110mm3 дизельного палива dopoi 2500 оборотів і турбіна буде в 1.6 бар 2000 об 1700bar 2500 оборотів в хвилину 1.8 бар 3000 об 1.7 бар 4000 об, але ззаду я бачу ще трохи диму, я з авансів недалеко від 4.5 градусів, максимальні за термінами inj для 110mm3 і rail максимальна 1700 бар, але я не знаю, якщо ? занадто дизельного палива для gt2256v, я думаю, ні в будь-якому випадку

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Riecomi після невеликої перерви, в суботу буду монтувати зчеплення і маховик coupe turbo 20v так що ви зможете збільшити крутний момент на низьких обертах, тепер limitatom з маховика оригінал, erogo 110mm3 дизельного палива dopoi 2500 оборотів і турбіна буде в 1.6 бар 2000 об 1700bar 2500 оборотів в хвилину 1.8 бар 3000 об 1.7 бар 4000 об, але ззаду я бачу ще трохи диму, я з авансів недалеко від 4.5 градусів, максимальні за термінами inj для 110mm3 і rail максимальна 1700 бар, але я не знаю, якщо ? занадто дизельного палива для gt2256v, я думаю, ні в будь-якому випадку
    tidus, ти зібрав 2256v?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    подивитися об'єм повітря, який ви насос натовп, і розраховує на ****лло в stechio, як ви поклали
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ви вже я зробив розрахунок на 17/18 в afr, останню карту я ще не зробив журналу.

зараз мапу навколо з 105mm3 дизельного палива перероблена!!!! пора, я повинен був приїхати в 4.5? заздалегідь, щоб мати градусів до вмт, гідних, ось tebella в dogve прибувають inj в 105mm3 після вмт, rporta 100, тому що я тримаю його в 100mm3 карта максимальне значення, щоб не піти рухати інші обмежувачі ще так роблю перед

місце також поточного карту, я riscalato карти педаль, щоб мати більше risolyuzione я страв max до 5200 оборотів, більше мені не треба

тепер pid є орі турбіни добре реагує, тому я не записана, може бути невелика затримка в черзі, але не ? що проблематично
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    17 18 afr ви дуже добре
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    очікую, користувач менше молодий, щоб відкрити вкладення, ладанник, що вчитися усеро саме в 147 jtd.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав artone Visualizza Messaggio
    очікую, користувач менше молодий, щоб відкрити вкладення, ладанник, що вчитися усеро саме в 147 jtd.....
    ваш відповідь на посаду, не ? складання,, ? спроби марно, щоб дістатися до порога 80 повідомлень
    ми робимо справу, всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    він встановлений близько місяця тому і 3 тижні тому я встановив маховик і зчеплення, coupe
    тепер все в порядку, піки максимальних 1.9 бар і стабільна 17/1 .8 бар

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    чому? у вас встановлений турбіни старого покоління? при наявності турбіни набагато більше? останні
    потім 2256 ? навіть пі? тендітної 1749va або vb ? те, що монті серії. він тільки пі? в радіусі дії, але ? pi? ніжний, чому? побудована з матеріалів, менш цінними.
    L' у вас встановлений на колектори серії я думаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тоді, якщо ви говорите va і VB, gi? не знаєте, ці двигуни, так? va і VB монтуються на инжекторах насос, групи vag і деякі насосу і тієї ж групи, 115 і 120cv монтано відповідно gt1749v і gt1749mv, яка відрізняється від першої геометрією покращився "multivane" в тому, що gt2256v, які я використовую ? того ж покоління gt1749vm, і має таку ж міцність, залежить від моделі, від 175cv multijet тільки на гайку зливу з підключенням в каналізацію круглі замість трикутної форми, з гвинтів, але core assy і те ж. Ж Barrett від їх компресора, з 56мм на втулки, одна compressor map, яка перевищує 2,0 бар наддуву більше 25 кг/м всмоктування, а потім пу? витримувати 1.8/1.9 бар без проблем, якщо не стверджують, що 5000 оборотів, де тепла egt може завдати шкоди, бо багато їх роблять прямо на це число обертів.
    Турбіна ? встановлений на пагорбах, оригінальні, але змінюються на атаку, щоб не страждати від деформації і ущільнення trimetallica.
    Я даю вам причина, того, що б встановити турбіну, як gtb1756vk, але він також рекомендується Манро або gtb2056, отриманих Brera 210cv, але я повинен був миритися навіть з моїх кишень, і я вибрав вибір, який гарантує мені треба пристойне лицарство в порядку 190/200 резюме, звичайно, я знаю, ви не можете претендувати більш ніж, але для мене достатньо, і я прогресує, враховуючи, що автомобіль ? для нормальної експлуатації і повинні, зокрема, тривати більше, що дати мені певне задоволення, іноді там, де це дозволено.

Стр. 35 з 42 PrimaПеред ... 253334353637 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •