Стр. 25 з 55 PrimaПеред ... 15232425262735 ... ОстаннєUltima
Результати від 241 до 250 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    турбо ? правда, що солі той же, але це відбувається тільки в момент розчавити все, потім, якщо вся механіка і електроніка ? працює в обов'язок тиск назад у ту карту-мета. Тому я гаразд, карту і мета, і в той же час я хотів би видалити 3-5% до vnt, так тримати пік pressoch? як оригінал, але мати постійний тиск pi? висока.
    Коли я кажу про столі для dtc, очевидно, що проблема у вас, чому? пере багато, крім dpf...
    Добре, сандро, я саме цю проблему на повному газу тиск до того, як я багато солі, приблизно 1,7, то riscende на 1,4, щоб потім піднятися і стабілізуватися близько 1,6 все в лічені секунди. Тепер я хотів би спробувати те, що ви написали, ви трохи зменшити overboost, щоб чинити тиск pi? стабільний без цієї piccata cos? висока. Як я повинен діяти на карті? Зроблю це, мет? встановивши всі значення, а їх внизу 3%? Враховуючи, що карти час ing. і турбо я змінювати met? навантаження.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    На 1.9 jtdm я ті ж значення, що і ? досить знизити на 2% тільки останній стовпець таблиці, і я виявив, що з 1,5 піку і 1,4 константи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    точний контроль VNT іноді погоджується дати leccatina тільки, щоб мати пік-найбільш точний і хода постійного тиску турбо менше часу
    Потужність і нічого без контролю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Коли є скачки тиску ? добре зробити журнал і перевірте, що витрата дизельного палива рівномірно, без піків...
    У разі, якщо обсяг лінійне то відбувається, і ви ritara контроль геометрії turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    На 1.9 jtdm я ті ж значення, що і ? досить знизити на 2% тільки останній стовпець таблиці, і я виявив, що з 1,5 піку і 1,4 константи
    Практично збирається abassare значення останнього стовпця таблиці не питаю, що робити, щоб залишитися іп? закрите геометрії, зараз щось мені не повернутися, якщо залишиться-й? закрита, ми впевнені, що тиск не збільшується, на відміну від? зменшити?

Те, що я хочу сказати ? що, за логікою лопатки були закриті, щоб компресор надати іп? тиск на малих обертах, де вихлопні гази, дуже мало. Тепер, якщо я перетворюю в подальшому означає, що я тримаю лопатки-й? закриті, і тиск піднімає...
    Востаннє редагувалось leandro89; 17-11-2013 до 23:04

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Мені здається, що контроль на об'єкті робіт, в іншому випадку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Мені здається, що контроль на об'єкті робіт, в іншому випадку
    Тоді я ставлю цій таблиці vnt знайдено ****** додається
    як бачиш, при збільшенні обертів (від 0 до 1000) ? закрита, і близько 60%, то ще набирає оберти-й? відкривається прибувши близько 25%.

Потім, щоб спуститися вниз потрібно спуститися, значення %. ? не пу? робити у випадку, наприклад, тільки працюючи в останньому стовпці, але toccher? перевірити величиною? дизель. Красива манга

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    І те, що сказав хвилину тому, більше abassi і більше відкрити геометрії більше стаєте більш закрити геометрії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    сьогодні я дав очі на damos, але не з'являються біти, які обмежують 5000, тільки хтось до 6000, і відноситься круїз-4500
    але ви змогли подолати 5000? мені потрібно потрапити в 6000 на edc16c8...дотик i lim пара ke карти педаль, але nnt-й? ви 5300 5200 або не йде? по-моєму c і менше біт ліжко анке
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    але ви змогли подолати 5000? мені потрібно потрапити в 6000 на edc16c8...дотик i lim пара ke карти педаль, але nnt-й? ви 5300 5200 або не йде? по-моєму c і менше біт ліжко анке
    отримати більш 5200 ? подвійна проблема:
    - перша перешкода полягає в блоки автомобіля, тобто распредвал, пружини, клапани, насос для дизельного палива, форсунки, турбіна і т.д. і т.д...
    - Відповідно електроніка, ви повинні збільшити всі сходи обертів, я почну з тих, які стосуються педалі, обмежувач моменту, обмежувач для одного руху обмежувач дизель і подивитися, якщо таким чином щось змінити (звичайно, ви повинні також знайти обмежувачі оборотів, я думаю, що є принаймні кілька).

У будь-якому випадку будеш чудово знати, що надійність? andr? зробити благословляти під час infinitesimo, в основному, чому? роботи повністю fuoriprogetto...

Стр. 25 з 55 PrimaПеред ... 15232425262735 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •