Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-23-23 -

Обговорення: допомога scodifica sirius 32n

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    вибачте,я мав справу з цими sirius 32 scode малюк, я підтверджую, що говорити ? нульовий на ecu з лінії can,
    але у випадках, "немає лінії can" я зробив всі кроки, SIE. BIN. і все одно не зуміли зробити розрахунок ceksum, ecm, ніж те, що я зрозумів,коригує cek, тільки якщо є зміни всередині tabbelle драйвера.
    запитую, як він виправляє ceksum?
    ви, напевно, здогадалися, що я ніколи не міг привести в рух ці ecu, якщо не з емулятором.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    вибачте,я мав справу з цими sirius 32 scode малюк, я підтверджую, що говорити ? нульовий на ecu з лінії can,
    але у випадках, "немає лінії can" я зробив всі кроки, SIE. BIN. і все одно не зуміли зробити розрахунок ceksum, ecm, ніж те, що я зрозумів,коригує cek, тільки якщо є зміни всередині tabbelle драйвера.
    запитую, як він виправляє ceksum?
    ви, напевно, здогадалися, що я ніколи не міг привести в рух ці ecu, якщо не з емулятором.
    б? робить невеликий мод і збереження...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    факти,це ? стандарт,для? у відповідності з м? в sirius щось не в порядку.
    щоб бути іп? ясно:якщо я роблю такий же мод. на file or і файл immo-off корекція cek ? точно так само,(я можу довести до ffff все, що я хочу з карт, зазначених драйверами ecm,але, зберігши не з'? відсутність корекції cek) це мені ? прийшло сумнів у тому, що cek буде правильним лише для зміни interene на карти драйвера, і, що не з'? корекція за рахунок зміни в частині, що стосується кодексу.
    що не ? якщо говорити про інших видах ecu.
    ви можете це підтвердити?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •