Стр. 24 54 PrimaПеред ... 14222324252634 ... ОстаннєUltima
Результати від 231 до 240 в 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Здається, простий ccos?, але проблема ? зрозуміти, що це таке. Часто мені здавалося, обмежувач, перевіряють на damos і все ще був, або, може бути, карту, який служив, наприклад, тільки в регенерації
    А що вказує на те, ecm з уприскуванням виправлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    на bmw є обмежувачі на дизельне паливо, встановлені gi? altini і pi? або менше messe в місті, як edc16c39, я йду по пам'яті, що в ці дні у мене немає можливості відкрити файл, там повинно бути одне значення, наприклад, 80 мг/залежно від коефіцієнта перетворення, а потім, у функції швидкості? sermpre значення 80 мг/, а потім ви можете знайти обмежувачі крутного моменту, ce ne ? один з кожного руху і відноситься на обмін, якщо я правильно пам'ятаю, всі інші речі arcinote.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ок! ті, які я знайшов. Можливо, головна проблема ? карта перетворення пара - уприскуванням палива приходить в 450Nm крутного моменту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Ок! ті, які я знайшов. Можливо, головна проблема ? карта перетворення пара - уприскуванням палива приходить в 450Nm крутного моменту
    то, звичайно ? межа. вважає, однак, що і карта, перетворення багато, і не все змінити, завжди тримайте під рукою damos, щоб знайти правильні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    поштова екран в 2d і табличний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    На даний момент стоїть мод карти перетворення? Я, чесно кажучи, я був проти цього, чіпати ці карти. Я ущільнення завжди в якості орієнтира.

Обман, обман, стільки варто чіпати час вприскування, ні?

Не s? якщо ви дивилися карту, що я написав, але як карти педаль, що обмежувачі крутного моменту, трохи inveriori в 450nm крутного моменту, а потім посилення sar? мало, і нічого не "обдурити" карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    На даний момент стоїть мод карти перетворення? Я, чесно кажучи, я був проти цього, чіпати ці карти. Я ущільнення завжди в якості орієнтира.

Обман, обман, стільки варто чіпати час вприскування, ні?

Не s? якщо ви дивилися карту, що я написав, але як карти педаль, що обмежувачі крутного моменту, трохи inveriori в 450nm крутного моменту, а потім посилення sar? мало, і нічого не "обдурити" карту
    Після деяких тестів, зроблених на tdi edc16
    у обдурено, як вже можете собі уявити є більше зло, тобто більше пари до точки максимального крутного моменту.
    Для зміни швидко і, що робить, покладіть на обмежувач крутного моменту максимальне значення карти перетворення в НМ, а потім простягніть ін'єкції calcolandole, як ви хочете додати очевидно.
    Велику прибутковість і готовність по мені ? дата від роботи обмежувача диму map(мг vs мбар ), що по собі благословляти, тому що якщо я перерахую 50 мг час обмануті буде 55 або 60 мг; і від duty на n75, що земля відкритий на 50 мг, а не приходять 60mg і турбо тому шипи, і машина злітає, не обов'язково палити, якщо не ви ? перестаралися з дизель обдурили. Також карту педаль буде працювати причини вибору; вимагаючи малюк. мг або НМ, в реальності буде більше.
    А з поінформована про те, як мені трапилося вже, щоб почати, я повинен був підняти більше карта запиту пара(педалі), і мати stassa готовності інший потрібно витрачати стільки часу, особливо тому, що турбо йде тиск менш швидко, якщо у вас розширені осі, ніж дизельне паливо, тому у нас буде трохи більше часу і менше, ніж дизель, тому, що lim диму ? map based, і якщо не досягається певний тиск, не вводить відразу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    Після деяких тестів, зроблених на tdi edc16
    у обдурено, як вже можете собі уявити є більше зло, тобто більше пари до точки максимального крутного моменту.
    Для зміни швидко і, що робить, покладіть на обмежувач крутного моменту максимальне значення карти перетворення в НМ, а потім простягніть ін'єкції calcolandole, як ви хочете додати очевидно.
    Велику прибутковість і готовність по мені ? дата від роботи обмежувача диму map(мг vs мбар ), що по собі благословляти, тому що якщо я перерахую 50 мг час обмануті буде 55 або 60 мг; і від duty на n75, що земля відкритий на 50 мг, а не приходять 60mg і турбо тому шипи, і машина злітає, не обов'язково палити, якщо не ви ? перестаралися з дизель обдурили. Також карту педаль буде працювати причини вибору; вимагаючи малюк. мг або НМ, в реальності буде більше.
    А з поінформована про те, як мені трапилося вже, щоб почати, я повинен був підняти більше карта запиту пара(педалі), і мати stassa готовності інший потрібно витрачати стільки часу, особливо тому, що турбо йде тиск менш швидко, якщо у вас розширені осі, ніж дизельне паливо, тому у нас буде трохи більше часу і менше, ніж дизель, тому, що lim диму ? map based, і якщо не досягається певний тиск, не вводить відразу.
    Я також думаю, як і ви, moggior готовності ? з-за цих чинників, крім того, ми поставили б карти, VNT, так як в rapidit? відповідь турбо-в першу чергу проконсультуватися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Я також думаю, як і ви, moggior готовності ? з-за цих чинників, крім того, ми поставили б карти, VNT, так як в rapidit? відповідь турбо-в першу чергу проконсультуватися.
    від моїх доказів, я вам можу дати тільки привід ? все про терміни turbo, адаптуючи все це без налаштування оптимального vnt турбо не досягає max тиск pi? швидко, як ви можете..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я пробував! Необхідні 100mm3! розблоковані різні обмежувачі

dpf і egr видалений через раз

Що скажете?
    File Allegati Файл Вкладення

Стр. 24 54 PrimaПеред ... 14222324252634 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми