Сторінка 24 з 55 PrimaПеред ... 14222324252634 ... ОстаннєUltima
Результати від 231 до 240 в 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    поштова екран в 2d і табличний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    на bmw є обмежувачі на дизельне паливо, встановлені gi? altini і pi? або менше messe в місті, як edc16c39, я йду по пам'яті, що в ці дні у мене немає можливості відкрити файл, там повинно бути одне значення, наприклад, 80 мг/залежно від коефіцієнта перетворення, а потім, у функції швидкості? sermpre значення 80 мг/, а потім ви можете знайти обмежувачі крутного моменту, ce ne ? один з кожного руху і відноситься на обмін, якщо я правильно пам'ятаю, всі інші речі arcinote.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ок! ті, які я знайшов. Можливо, головна проблема ? карта перетворення пара - уприскуванням палива приходить в 450Nm крутного моменту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Ок! ті, які я знайшов. Можливо, головна проблема ? карта перетворення пара - уприскуванням палива приходить в 450Nm крутного моменту
    то, звичайно ? межа. вважає, однак, що і карта, перетворення багато, і не все змінити, завжди тримайте під рукою damos, щоб знайти правильні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    На даний момент стоїть мод карти перетворення? Я, чесно кажучи, я був проти цього, чіпати ці карти. Я ущільнення завжди в якості орієнтира.

Обман, обман, стільки варто чіпати час вприскування, ні?

Не s? якщо ви дивилися карту, що я написав, але як карти педаль, що обмежувачі крутного моменту, трохи inveriori в 450nm крутного моменту, а потім посилення sar? мало, і нічого не "обдурити" карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я пробував! Необхідні 100mm3! розблоковані різні обмежувачі

dpf і egr видалений через раз

Що скажете?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Хлопці! ніякої критики?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    D49CE не треба його змінити, і, дійсно, ризик втратити обмеження у разі перегріву двигуна, стільки ж його постійно.
    обмежувачі крутного моменту для одного руху зміна альтер-перше, один з них ? обмежувач крутного моменту з коробкою передач або щось подібне, але точно я не пам'ятаю, яка.
    EA2B0 ймовірно, обмежувач дизель...
    спочатку turbo = дим безпечно
    потім обережним, що вони не є 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, що ви багато... я, я почну з 85, що вони вже є? багато!

Останнє, що я розумію, що defap цих машин з ecusafe або коли-dia проблеми, і ворота майже повністю таблицю помилок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    D49CE не треба його змінити, і, дійсно, ризик втратити обмеження у разі перегріву двигуна, стільки ж його постійно.
    обмежувачі крутного моменту для одного руху зміна альтер-перше, один з них ? обмежувач крутного моменту з коробкою передач або щось подібне, але точно я не пам'ятаю, яка.
    EA2B0 ймовірно, обмежувач дизель...
    спочатку turbo = дим безпечно
    потім обережним, що вони не є 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, що ви багато... я, я почну з 85, що вони вже є? багато!

Останнє, що я розумію, що defap цих машин з ecusafe або коли-dia проблеми, і ворота майже повністю таблицю помилок.
    Mizzica! у мене не було випадку unit? вимірювання. Provvedo одразу ж виправляти ушкодження.
    Turbo, я не торкнувся, чому? esperiente з карти зроблені таким же чином, 1.9 jtdm, конференц рівній мірі зі збільшенням вихлопних газів. Якщо ви ricodi мені довелося опустити overboost так що б піки 1,7 бар. Коли ви говорите, що очистити таблицю помилок, ви говорите про тих, пов'язаних з dpf або зовсім все?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    турбо ? правда, що солі той же, але це відбувається тільки в момент розчавити все, потім, якщо вся механіка і електроніка ? працює в обов'язок тиск назад у ту карту-мета. Тому я гаразд, карту і мета, і в той же час я хотів би видалити 3-5% до vnt, так тримати пік pressoch? як оригінал, але мати постійний тиск pi? висока.
    Коли я кажу про столі для dtc, очевидно, що проблема у вас, чому? пере багато, крім dpf...

Сторінка 24 з 55 PrimaПеред ... 14222324252634 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •