У мене проблема на цій машині ріпи , cio? сльозу, не ? що так надмірно, але ? дратує і те, що раніше не робив.
Машина має 75000km не ? один fap 2008 рік
Заміни різних фільтрів.
вам ? ніколи не було проблем на valvoe egr на ці моделі?
У вас є рада?
У мене проблема на цій машині ріпи , cio? сльозу, не ? що так надмірно, але ? дратує і те, що раніше не робив.
Машина має 75000km не ? один fap 2008 рік
Заміни різних фільтрів.
вам ? ніколи не було проблем на valvoe egr на ці моделі?
У вас є рада?
У diagniosi є помилки? У будь-якому випадку
На 1600 psa я вже? були проблеми з egr утворюються кілька накипу, якщо ? один, який йде повільно і тому, поїздки на коротку відстань, навіть якщо проблема більш часто ? засмічення дизельного фільтра
avoglia egr я почав саме з їх
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
мені привіт ? довелося проблема, так на с4 я вирішена шляхом заміни клапана egr. увага: якщо видалити з карти в деяких випадках збільшується дуже fumosita я тому? його нова
І сльози, чи більше? на надання зубчастий? Також я indagherei, як і раніше, що на EGR.
у мене теж були подібні проблеми car з першої передачі на швидкість знижується підтримуюча їх материнсь постійні seghettamenti.....я вирішив проблему, поставивши пластини з отвором (якщо я правильно пам'ятаю, 5-6 мм), і я вирішив проблему......я заявляю, що паління на вихлоп збільшився достатньо.....
Тоді розрив ? у пивоварної дуже відчуває, на 3000 сидить і через деякий час відчуває поштовх.
Першу роботу я поміняв фільтр дизель, але не ? нічого не змінилося.
Я хотів би спробувати з клапана egr, щоб закрити карту , але ? правда, що курить після цього?
Контрольна лампа двигуна не горить і нуль помилок в діагностиці
впевнений на 99%, що і клапан egr, що від неприємностей.. якщо ви можете, перш ніж виключити її з ecu закрити його фізично і піти спробувати автомобіль, навіть якщо вам горить двигун...ви побачите, що проблема полягає в них!або пошта файл орі, що ми даємо вам подивитися і закрити від sw![]()
я зробив роботи, cio? розібрали клапан egr чистий, навіть не було брудно, навіть самий поганий він там, де і виходить в повітропровід aspirazioneche перебувало погано, перевірив заслінки-ок.
те, що я помітив ? що c'? багато масла в колекторі, машина в 69000 км, навіть багато, і тоді власник ? той, який не йде ні сильним, вони роблять так ці машини?
у будь-якому випадку все зробили і проблема ? їм ще, можливо, щось краще йде, але не більша
я хотів видалити egr від карти, але побачив, що від послідовного порту magpro2 не закон, я повинен зробити це в bdm і не вдалося.
датчики або повітря ( maf ) дають проблеми на цих машинах?