Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Обговорення: FORD Focus c-max 1.6 tdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

FORD Focus c-max 1.6 tdi

У мене проблема на цій машині ріпи , cio? сльозу, не ? що так надмірно, але ? дратує і те, що раніше не робив.
    Машина має 75000km не ? один fap 2008 рік
    Заміни різних фільтрів.
    вам ? ніколи не було проблем на valvoe egr на ці моделі?
    У вас є рада?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    У diagniosi є помилки? У будь-якому випадку
    На 1600 psa я вже? були проблеми з egr утворюються кілька накипу, якщо ? один, який йде повільно і тому, поїздки на коротку відстань, навіть якщо проблема більш часто ? засмічення дизельного фільтра

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    avoglia egr я почав саме з їх
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    avoglia egr я почав саме з їх
    Точно, справжні ciofeche ті клапани, smontala, ймовірно, sar? інкрустований і не працює безкоштовно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    мені привіт ? довелося проблема, так на с4 я вирішена шляхом заміни клапана egr. увага: якщо видалити з карти в деяких випадках збільшується дуже fumosita я тому? його нова

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    І сльози, чи більше? на надання зубчастий? Також я indagherei, як і раніше, що на EGR.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    у мене теж були подібні проблеми car з першої передачі на швидкість знижується підтримуюча їх материнсь постійні seghettamenti.....я вирішив проблему, поставивши пластини з отвором (якщо я правильно пам'ятаю, 5-6 мм), і я вирішив проблему......я заявляю, що паління на вихлоп збільшився достатньо.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Тоді розрив ? у пивоварної дуже відчуває, на 3000 сидить і через деякий час відчуває поштовх.
    Першу роботу я поміняв фільтр дизель, але не ? нічого не змінилося.
    Я хотів би спробувати з клапана egr, щоб закрити карту , але ? правда, що курить після цього?
    Контрольна лампа двигуна не горить і нуль помилок в діагностиці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    впевнений на 99%, що і клапан egr, що від неприємностей.. якщо ви можете, перш ніж виключити її з ecu закрити його фізично і піти спробувати автомобіль, навіть якщо вам горить двигун...ви побачите, що проблема полягає в них!або пошта файл орі, що ми даємо вам подивитися і закрити від sw

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я зробив роботи, cio? розібрали клапан egr чистий, навіть не було брудно, навіть самий поганий він там, де і виходить в повітропровід aspirazioneche перебувало погано, перевірив заслінки-ок.
    те, що я помітив ? що c'? багато масла в колекторі, машина в 69000 км, навіть багато, і тоді власник ? той, який не йде ні сильним, вони роблять так ці машини?
    у будь-якому випадку все зробили і проблема ? їм ще, можливо, щось краще йде, але не більша
    я хотів видалити egr від карти, але побачив, що від послідовного порту magpro2 не закон, я повинен зробити це в bdm і не вдалося.
    датчики або повітря ( maf ) дають проблеми на цих машинах?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •