Сторінка 15 з 106 PrimaПеред ... 513141516172565 ... ОстаннєUltima
Результати з 141 по 150 з 1107

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    75 і 90, не мають блокування, перевірено
    ось блок з 75 90cv

на Damos вид 2d
    BitPrail.jpg

на Damos вигляд таблиці з посиланням карту
    PrailTab.jpg
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    S? але, будучи високим, як і межа не відправити машину в recovery кіно 70-х, я хотів сказати,

Він може служити тільки у разі, якщо ви хочете подолати 1700 бар.... я не зроблю це, насос стандарт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    S? але, будучи високим, як і межа не відправити машину в recovery кіно 70-х, я хотів сказати,

Він може служити тільки у разі, якщо ви хочете подолати 1700 бар.... я не зроблю це, насос стандарт

Але гк? тоді я не можу піти за 1460 бар? Riecso збільшити rail на середні, але не високі...я Кажу про Swift з 75cv.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Але гк? тоді я не можу піти за 1460 бар? Riecso збільшити rail на середні, але не високі...я Кажу про Swift з 75cv.
    хм...дивіться, мені здається, що свіфт має ті ж речі, в 70cv. (c, c'? безумовно, блок десь...на жаль тих, хто знає, не говорить...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Infinity...якщо просто карту soft..але їй важко йти, і, можливо, з іншими турбін, хоче, щоб ми дизель і тільки збільшують час у traghettini... ось гк? потрібно підняти rail...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    чи достатньо встановити насос високого prex від mj-90 л. с. для того, щоб підвищити тиск без особливих побоювань за надійність?... отримуючи менше fumosit? так як ви вводите pi? але в наш час більше? коротких, а потім поступившись на дизельне паливо, спалювання у будь-якому випадку я дуже уважно стежу цю тему, навіть якщо ви ще не дійдемо 80 повідомлень і тому я не бачу вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ок, щоб підключити насос 90, але якщо ви не розблокувати, ecu, не піднімається, однак, більш 1460...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    та я мав на увазі тільки мова надійності? про межа я знаю менше вас, але у мене спрага знань

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Ок, щоб підключити насос 90, але якщо ви не розблокувати, ecu, не піднімається, однак, більш 1460...
    Насоси C R
    ail штовхають все, скільки без проблем близько 2000 бар, насосні працівників на bosch або 6,5 або 7мм із зміною обсягу дизельного палива, у той же час вприскування не дуже
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Насоси C R
    ail штовхають все, скільки без проблем близько 2000 бар, насосні працівників на bosch або 6,5 або 7мм із зміною обсягу дизельного палива, у той же час вприскування не дуже
    Проблема ? знайти розблокування карти...

Сторінка 15 з 106 PrimaПеред ... 513141516172565 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •