Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 46 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    не ? сказав з законом гір гарантії можуть дати їй всі сто, не ? сказав, що якщо ви купите фіат або форд можеш піти у відповідних дилерів.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    не ? сказав з законом гір гарантії можуть дати їй всі сто, не ? сказав, що якщо ви купите фіат або форд можеш піти у відповідних дилерів.
    час тут, ви робите безлад, із законом гори ви можете піти і зробити купони також у майстернях загальні умови використання оригінальних запчастин або аналогів і дотримуйтесь вся процедура особливо добре, у такому разі їх будинок, мати повинна визнати вас гарантія, що в будь-якому випадку доведеться йти в хату, мати не в майстерні загального призначення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Точно ? те, що говорив я, що часто ви йдете саме в інших майстерень, а не в автосалонах (на щастя) я не хочу тих, хто має офіційний дилерський центр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Точно ? так що цей закон працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    ні, не ? правда. прямо зараз я відкриваю обговорення нової, чому? тут ми збираємося не по темі, і там-теж я вставляю директиву гори, cos? ми можемо обговорити це разом, і інтерпретувати її як можна краще.

обговорення ? є технічні керівництва заводу, це називається закон гір. Для тих, хто хоче продовжувати говорити про це можна? зробити.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-09-2013 до 19:24

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •