Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99

я розглядаю, щоб придбати k-tag клон , який ?

як випливає з назви я бачу на багатьох сайтах, k-tag , бачити їх вони всі однакові або трохи відрізняються , деякі з них з кейсом набагато більше? сусіди всі оригінальні і стоять на p? pi? у порівнянні з іншими, які упаковані в картонні коробки і k-tag, здається, тільки два світлодіоди ...
    мені було цікаво, якщо у вас є порада для визнає що ? краще навіть, якщо прийшли ? завжди одне і те ж .

Спасибі !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    немає досвіду, вибачте, я хотів взяти, але, як ви сказали, ce будьте обережні, що ви compra. якщо ви зможете знайти щось хороше і надійне, відчути, що ми, я думаю, трохи'

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    давайте подивимося, якщо хто-то від допомоги

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    чому? ви не діяла на обслуговування, продаж, форум вам на допомогу і перевірених матеріалів, зв'яжіться з admin, і ви побачите, що він тебе знає, щоб напевно........

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    цру ресторан при готелі-я взяв kess, в форумі і йде від бога, якщо вам потрібно, k tag зв'яжіться з зможуть admin

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    12
    ви можете мені сказати, навіщо тобі k-tag ?
    на мою думку ? надзвичайно марно, чому? є ще програмісти ( я, наприклад, у мене півень, v2 ), які роблять все, що є? вам потрібно, і я скажу вам, що роблять всі, всі, всі.
    ви не маєте будь-яких обмежень.

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав ciroecla Visualizza Messaggio
    на мою думку ? надзвичайно марно, чому? є ще програмісти ( я, наприклад, у мене півень, v2 ), які роблять все, що є? вам потрібно, і я кажу вам, що вони роблять все, все, все.
    ви не маєте будь-яких обмежень
    .
    мій півень v53 я намагався поставити його в піч, але не було добре..... крім жартів л я намагався, як взяв на delphi dcm3.7ap в j-tag, але не хоче знати його прочитати .... я думала, що k-tag був вище (я завжди кажу про cloe )

щоб відповісти також і для інших я не знав, що форум, який здійснює продаж цих strumennti ... або бачив, що з'? магазин на форумі, але я думаю, закрита або бох .... дайте мені знати, посилання і даю гранично., дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    мій півень v53 я намагався поставити його в піч, але не було добре..... крім жартів л я намагався, як взяв на delphi dcm3.7ap в j-tag, але не хоче знати його прочитати .... я думала, що k-tag був вище (я завжди кажу про cloe )

щоб відповісти також і для інших я не знав, що форум, який здійснює продаж цих strumennti ... або бачив, що з'? магазин на форумі, але я думаю, закрита або бох .... дайте мені знати, посилання і даю гранично., дякую
    якщо вам потрібна інформація, зв'яжіться з нами на нашій ***** офіцер, як від мого підпису.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав ciroecla Visualizza Messaggio
    на мою думку ? надзвичайно марно, чому? є ще програмісти ( я, наприклад, у мене півень, v2 ), які роблять все, що є? вам потрібно, і я скажу вам, що роблять всі, всі, всі.
    ви не маєте будь-яких обмежень.
    якщо я правильно зрозумів, півень не програма denso....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав artone Visualizza Messaggio
    якщо я правильно зрозумів, півень не програма denso....
    mitsubishi L200 з ебу denso зроблено в j-tag з галло-v53 ,прочитані і написані без проблем.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •