Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я знаю, що йому anticpi ви не повинні збільшити у багато, правда 2 / 3 % я думаю, але зміни, які ви робите на всій карті чи ні?
    зміна на 2 градуси, які переваги, маючи вже мод. педалі, пара, rail та турбонаддув?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я не думаю, що 2 градуси equivalgano 2%, 1 ступеня, якщо я не помиляюся ? одно 43 очки, таким чином, близько 15%, звичайно, залежить від точки зростання.
    Якщо я сказав, фігня bastonatemi...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я не думаю, що 2 градуси equivalgano 2%, 1 ступеня, якщо я не помиляюся ? одно 43 очки, таким чином, близько 15%, звичайно, залежить від точки зростання.
    Якщо я сказав, фігня bastonatemi...
    правильно, 1?=43pt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт michele30, градуси, ви очікуєте, наприклад, якщо максимальна IQ, що у вас в осі авансів ? 60 mm3 і з карти крутного моменту, педаль, час і обмежувачами різні ne запитайте 80mm3 для ін'єкцій 20 мм3 більше, що в іншому випадку введіть після P. M. S. і, без сумніву, тільки чорний дим.
    Для зміни soft не з' ? потрібно чіпати cli досягнень, наприклад, якщо ви збільшення тиску в рампі в той момент, що ми просимо ще дизель.
    читайте цю тему : http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-Mjet-150cv
    що, безумовно, пояснюється тим краще.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Привіт michele30, градуси, ви очікуєте, наприклад, якщо максимальна IQ, що у вас в осі авансів ? 60 mm3 і з карти крутного моменту, педаль, час і обмежувачами різні ne запитайте 80mm3 для ін'єкцій 20 мм3 більше, що в іншому випадку введіть після P. M. S. і, без сумніву, тільки чорний дим.
    Для зміни soft не з' ? потрібно чіпати cli досягнень, наприклад, якщо ви збільшення тиску в рампі в той момент, що ми просимо ще дизель.
    читайте цю тему : http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-Mjet-150cv
    що, безумовно, пояснюється тим краще.
    Мова по суті ? правильно, я роблю 2 унікальних уточнень:

1 - ? нормально, що ви коли-ін'єкції, яка закінчується після вмт, навіть в оригіналі буває,
    2 - є деякі запобіжні заходи, щоб гарантувати, що навіть якщо "сплеск" після вмт буде ефективним і не дасть, тільки чорний дим.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Якщо не помиляюся, ви не повинні виходити за 5? після P. M. S.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Якщо не помиляюся, ви не повинні виходити за 5? після P. M. S.
    ви бачили anda від оригіналу, як впорскує після вмт *2000rpm?
    Не існує ніяких певних правил, все залежить від того, наскільки швидко горить дизельне паливо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт Сандро, чесно кажучи, концепцію я зрозумів, але на практиці вони не здатні бачити, на скільки градусів закінчується, l' ін'єкцій, і ? єдине, що хотілося б дізнатися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    за рахунок, що на jtdm 120cv, як мій 80mm3 від початкової ін'єкції finoscono навіть 8? після вмт, що ? обчислення, які можна зробити, тільки якщо ви добре знаєте, як працює ecu, ду-ключ, ecu зчитує карту педаль, запитує: - 300 нм, буде бачити на карті перетворення, скільки мм3 є 300mn і бачить, наприклад, 70mm3, то ми, наприклад, 2500 оборотів в хвилину, бачить, що тиск в магістралі високого тиску c'? карта 2500 оборотів в хвилину з 70mm3 дизель і йде ловити рибу, час вприскування щодо 70mm3 з тиску в рампі, прочитується в карту rail, знаючи, скільки сша там хочуть до 2500 оборотів, щоб надати 70mm3 в tot presisone rail ви розділіть це число на час, який до 2500 в сша вимагається, щоб зробити може, й так, до nghezza вприскування в градусах, потім відняти аванс, який знаходитесь на таблиці здобутків, то число обертів і попитом на дизельне паливо, і у вас є час вприскування після вмт у градусах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    за рахунок, що на jtdm 120cv, як мій 80mm3 від початкової ін'єкції finoscono навіть 8? після вмт, що ? обчислення, які можна зробити, тільки якщо ви добре знаєте, як працює ecu, ду-ключ, ecu зчитує карту педаль, запитує: - 300 нм, буде бачити на карті перетворення, скільки мм3 є 300mn і бачить, наприклад, 70mm3, то ми, наприклад, 2500 оборотів в хвилину, бачить, що тиск в магістралі високого тиску c'? карта 2500 оборотів в хвилину з 70mm3 дизель і йде ловити рибу, час вприскування щодо 70mm3 з тиску в рампі, прочитується в карту rail, знаючи, скільки сша там хочуть до 2500 оборотів, щоб надати 70mm3 в tot presisone rail ви розділіть це число на час, який до 2500 в сша вимагається, щоб зробити може, й так, до nghezza вприскування в градусах, потім відняти аванс, який знаходитесь на таблиці здобутків, то число обертів і попитом на дизельне паливо, і у вас є час вприскування після вмт у градусах
    Привіт Tidus я хотів би внести уточнення, що не ? було. На карті орі ? неправильно дивитися на час, щоб 80mm3, щоб подивитися, скільки градусів у ВЗ є, чому? від
    не inietter? завжди ті справи, вважає, що 1.9 120 к. впорскує близько 58mm3 до 4000 обертів, в той час як 1.9 16v впроваджує 62mm3 до 4000 оборотів, в цьому випадку вам доведеться дивитися на значення, яке ви в карту авансів і терміни, 60mm3 і ви побачите, що на 4000 об ін'єкції закінчується саме в вмт, а понад 4000 обертів, в результаті навіть 5 градусів, так як ін'єкції andr? зменшити і, отже, також час вприскування, але заздалегідь sar? все більше і більше? високий, навіть з низьким iq, якщо подивитися com'? зробив карту. В оригіналі є максимум 7 градусів близько ВЗ на низьких обертах.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •