Результати 1-10 з 12

Обговорення: lancia y marelli 59 f

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229

lancia y marelli 59 f

добрий вечір народ сьогодні я хотів стикаюсь, в моді є marelli 59 f lancia y...я знаю, вже відходячи, що збільшення продуктивності sata дуже смішно,але бачив, що і machcina в morosa я відчуваю трохи

я знайшов 2 карти заздалегідь, і 1 ін'єкції для seg адреси...

заздалегідь 0338a0
    заздалегідь 038ad2
    ін'єкції 03c862

дайте мені руку, щоб зрозуміти, чи є у іншого ? x anticpo правило 4 цифри відповідають 1 ступеня заздалегідь? спасибі, хлопці!y59f.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    ніхто ??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    на мій погляд, вам не чекати granch'? зміни дають зовсім небагато майже не помітимо різницю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    привіт, моя дружина працює іп? мене Passat 2007 140 л. с. і довелося поставити на карту, що настає межа всьому .... майже не була задоволена...... на жаль, я не гроші, щоб compragli ferrari

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав dejanira17 Visualizza Messaggio
    привіт, моя дружина працює іп? мене Passat 2007 140 л. с. і довелося поставити на карту, що настає межа всьому .... майже не була задоволена...... на жаль, я не гроші, щоб compragli ferrari

що центральний вибачте? ми не пишемо messaggiinutili x, щоб піти на лічильник повідомлень!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    вибачте, я забув, що форум заснований на лічильник повідомлень , я помилився і написав, що так,мене не хвилює, що мій лічильник повідомлень підносилася файлів у мене бази даних повний ,так що не addiacciamoci на кожен caz....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав dejanira17 Visualizza Messaggio
    вибачте, я забув, що форум заснований на лічильник повідомлень , я помилився і написав, що так,мене не хвилює, що мій лічильник повідомлень підносилася файлів у мене бази даних повний ,так що не addiacciamoci на кожен caz....

ось і ще одне повідомлення, марно ми говоримо про marelli 59f, і ви виходите з passat, якщо у вас є база даних, повний, і ви хочете внести свій внесок відкрити файл 59f, і якщо ви хочете нам покажіть, якщо є карти цікаві драйвер.,.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    добрий вечір народ сьогодні я хотів стикаюсь, в моді є marelli 59 f lancia y...я знаю, вже відходячи, що збільшення продуктивності sata дуже смішно,але бачив, що і machcina в morosa я відчуваю трохи

я знайшов 2 карти заздалегідь, і 1 ін'єкції для seg адреси...

заздалегідь 0338a0
    заздалегідь 038ad2
    ін'єкції 03c862

дайте мені руку, щоб зрозуміти, чи є у іншого ? x anticpo правило 4 цифри відповідають 1 ступеня заздалегідь? спасибі, хлопці!y59f.rar
    З якою інструмент (плеєр) ви читати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав FUORIGIRI12000 Visualizza Messaggio
    З якою інструмент (плеєр) ви читати?
    kess v2-офіційний...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ми намагаємося підтримувати активний об'єкт обговорення, в іншому випадку будуть вжиті заходи.
    off-х закрито

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •