Якщо поставити sw-іншому, і велика помилка,
На мій погляд, і краще діяти sw оригінальний і втрутитися
Відповідним чином.
Якщо ви не знаєте, що зробити це було краще, щоб його турбіни вихідної.
Якщо поставити sw-іншому, і велика помилка,
На мій погляд, і краще діяти sw оригінальний і втрутитися
Відповідним чином.
Якщо ви не знаєте, що зробити це було краще, щоб його турбіни вихідної.
Дякую за думку, тепер у мене ідеї більш ясно
коли вони послав 500 130cv в фіат, щоб перетворити його в сс ? повернулася з ебу змінена з тим же hw, а sw-іншому ? застосована в комплект входить фільтр,амортизатори+пружини, бампера,diski гальма,манометр на панелі і все інше в двигуні не було зроблено записи нічого, та ? була перероблена на буклет з новою кавалерії я pernso, що 130 від 160 відрізняється тільки блоком управління, не існує кладу руку на вогонь, але я думаю так
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Це і gp 120 к. с.... Відрізняються частин в двигуні.
я бачив рахунок, і шматки золота, що вони знають, що я поставив ебу старий, але м'який, ніж в 160 л. с. файл da2mega, і зіставити їх з вихлопної copleto intercouler турбіни на підшипниках і форсунки від 320millgrammi 226cv rullati в школі, ми не кладу руку на вогонь, як я повторюю, але по-моєму змінюється тільки для управління soft і linerizzazione датчиків на 500 на gp, я не знаю, можуть бути різні, не сумніваюся, що зміниться, то
привіт, якщо я можу дати вам пораду, порівняйте карту ke ecm titanium називається кут операційної в 120cv і в 155cv
тоді проводка двигуна від 120 до 150-і 180-я ugiali
180 змінюють датчики aps, що вони пі? читання і коригуються в карту, щоб уникнути recovery потім по мені ? можливо як річ, tant? правда, що, коли вони зроблені trasfrormazioni в abarth ss завантажуються тільки програми, не змінюючи ебу і я скажу вам, чому? у мене grande punto abarth supersport в комплект поставки, монтується завантажується програмне забезпечення, таким чином, завжди pi? переконаний, що ви могли б зробити