Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 38

Обговорення: Mito 1.4 t-jet 120

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Якщо поставити sw-іншому, і велика помилка,
    На мій погляд, і краще діяти sw оригінальний і втрутитися
    Відповідним чином.

Якщо ви не знаєте, що зробити це було краще, щоб його турбіни вихідної.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    Відповідним чином.

коли вони послав 500 130cv в фіат, щоб перетворити його в сс ? повернулася з ебу змінена з тим же hw, а sw-іншому ? застосована в комплект входить фільтр,амортизатори+пружини, бампера,diski гальма,манометр на панелі і все інше в двигуні не було зроблено записи нічого, та ? була перероблена на буклет з новою кавалерії я pernso, що 130 від 160 відрізняється тільки блоком управління, не існує кладу руку на вогонь, але я думаю так
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    коли вони послав 500 130cv в фіат, щоб перетворити його в сс ? повернулася з ебу змінена з тим же hw, а sw-іншому ? застосована в комплект входить фільтр,амортизатори+пружини, бампера,diski гальма,манометр на панелі і все інше в двигуні не було зроблено записи нічого, та ? була перероблена на буклет з новою кавалерії я pernso, що 130 від 160 відрізняється тільки блоком управління, не існує кладу руку на вогонь, але я думаю так
    Що вони змінили програмне забезпечення, можливо, для оновлення, після того, як вони внесли зміни до будинку Abarth нічого не забирає, що не abiano зроблені, хоча і дещо навіть на двигуні ви впевнені??

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Що вони змінили програмне забезпечення, можливо, для оновлення, після того, як вони внесли зміни до будинку Abarth нічого не забирає, що не abiano зроблені, хоча і дещо навіть на двигуні ви впевнені??
    я бачив рахунок, і шматки золота, що вони знають, що я поставив ебу старий, але м'який, ніж в 160 л. с. файл da2mega, і зіставити їх з вихлопної copleto intercouler турбіни на підшипниках і форсунки від 320millgrammi 226cv rullati в школі, ми не кладу руку на вогонь, як я повторюю, але по-моєму змінюється тільки для управління soft і linerizzazione датчиків на 500 на gp, я не знаю, можуть бути різні, не сумніваюся, що зміниться, то

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Відповідним чином.

А alfajtd? іноді ризикуючи працює в залежності від типу ecu

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    А alfajtd? іноді ризикуючи працює в залежності від типу ecu
    я повторюю вам, що я зробив personalmete змінити soft 130 з чимось 160 файл 2 мега у hw рівні, і, якщо правило свідчить, що кількість hw визначає проводки машини немає ніяких проблем у зміні soft

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    я повторюю вам, що я зробив personalmete змінити soft 130 з чимось 160 файл 2 мега у hw рівні, і, якщо правило свідчить, що кількість hw визначає проводки машини немає ніяких проблем у зміні soft
    тоді проводка двигуна від 120 до 150-і 180-я ugiali
    180 змінюють датчики aps, що вони пі? читання і коригуються в карту, щоб уникнути recovery потім по мені ? можливо як річ, tant? правда, що, коли вони зроблені trasfrormazioni в abarth ss завантажуються тільки програми, не змінюючи ебу і я скажу вам, чому? у мене grande punto abarth supersport в комплект поставки, монтується завантажується програмне забезпечення, таким чином, завжди pi? переконаний, що ви могли б зробити

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    тоді проводка двигуна від 120 до 150-і 180-я ugiali
    180 змінюють датчики aps, що вони пі? читання і коригуються в карту, щоб уникнути recovery потім по мені ? можливо як річ, tant? правда, що, коли вони зроблені trasfrormazioni в abarth ss завантажуються тільки програми, не змінюючи ебу і я скажу вам, чому? у мене grande punto abarth supersport в комплект поставки, монтується завантажується програмне забезпечення, таким чином, завжди pi? переконаний, що ви могли б зробити
    немає вам не змінюють soft вам продають eci з тим же hw, але soft-різному

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Відповідним чином.

що стосується турбіни, якщо я там rimettevo в vl37 але, на жаль, клієнту потрібно було терміново від машини, і я купив цей так се л я належне кріплення для вимагається c? говорили, з мого боку, що каже: " атакує осел, куди хоче господар" я попередив, що могли бути проблеми відновлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Дякую за думку, тепер у мене ідеї більш ясно

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді