Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 44

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    перебуваєте обмежувачі і їх відповідати обсягом замітки, і те ж саме зробіть заздалегідь, щоб отримати інформацію про пошук на обговорення 147, ніж в попередніх іграх серії, є всі обмежувачі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    На практиці так і збираюся обдурити ecu правильно?
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    На практиці так і збираюся обдурити ecu правильно?
    так, відмінно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    місце останньої ред. ВР ще не в курсі, я намагаюся, думка експерта, щоб оцінити можливий збиток в довгостроковій перспективі

спасибі всім
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді місце в основі (принаймні, я думаю) з усіма LIM IQ розблоковані, щоб повідомити ecu, карта full stock всіх limiter доставлені в 90 MMQ перевірити точність, звичайно, EGR off, SWIRL off, DPF off разів більше switch off.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    деякі великі допомогу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    обмежувачі дизель є все, але ви повинні зрозуміти, де редагувати, не ? максимально згладити всі... подивіться, як зроблені оригінальні, як встановлюються осі, і вважає, що decrementarli не з'? причина... інше, turbo йде торкнувся, щоб дати йому все це, дизель pi?, і навіть педаль sar? слід чіпай. Вважає, що час вприскування оригінальні прибуває max-80 мм^3/i, тому, якщо ви хочете піти далі, будуть перероблені. Потрібні зміни обмежувач крутного моменту, в іншому випадку залишається майже всі серії...

Потім dafep, нехай з біта тільки, ви не можете? побачити те ж лайно, що створює чергу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Звичайно, спасибі, все було просто знати, якщо підстава і lim iq, вони були праві, і всі зараз в студії над mappo ми бачимо, що він іде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    перше місце карту проінформований про те, хто від думки??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    є помилки, після другої обмежувач дизель, безумовно, зроблені за допомогою миші управляє відмінності, обмежувач дизельного палива залежно від темп води мені не подобається, як зробили, для тебе вже добре, від оригіналу, бо в оптимальних умовах обмежує 110mm3,:) адекватний карти turbo особисто, але тим не менш використовує останнє значення також для значень мм3 додаткові, отже, може йти добре, час вприскування, якщо їх riscali ви повинні дати правильне значення, так виросли зростає частка via на мій погляд, не добре заднім числом ви limitavi обдурити карту, аванси, я їх зроблю розрахунок вмт, щоб знайти заздалегідь, оптимальний, просто може той шлях, безумовно, не зробить боляче, турбо я не знаю, як вам це зміна ? дивно, rail не торкнувся ок, то йде в задоволення, по-моєму, для карток, на час ви навантаження лист на мене, який говорить вам, як calcolarmi для форсунки 150cv з фактором "завантажити скачати condenstatori/час відкриття голки" додати ? калькулятор на аркуші exel

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •