Помилка 4b90 drv gi? змінюється клапан
Помилка 4b90 drv gi? змінюється клапан
Отже, спочатку ця помилка, замінив регулятор prex на насос і помилка видаляється, але після того, як у запалювання, знову, як зрозуміти, який регулятор oressione від проблем?
я не пам'ятаю ... але можливо, має двох насосів дизель є передачі і під сидінням водія під картер
я думаю, що у нього 2, так що відчуваєте, коли ви кладете рамки 1
rianimo обговорення, так як у мене 320d e91 163cv з ж помилку 4b90 , автомобіль намагається, починаючи але не піде в хід. Я заявляю:
- те, що автомобіль не заводився (через фальсифікації ews) і перевірили насос-форсунок, що все в порядку
- фальсифікація ews вирішено
- я помітив, що коли я ставлю рамки не відчуваю, насос низького тиску, а якщо я даю йому команду в діагностиці відчуває
- у пуску тиск досягає близько 150bar
- помилка ? активний, cio? не знищити, і від " key on
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
була зроблена процедура вивчення для drv в ecu?
що v? проводиться при зміні регулятора drv?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
не ? був змінений регулятор...але drv б клапан на насосі вприскування?
Я пробував все одно робити в будь-якому разі цю процедуру, але навіть з допомогою dis змушує мене робити
Насос попередньої подачі повинен забезпечити близько 4 бар, як на стадії запуску, в русі. якщо не працює насос низького тиску і високої виявляється під загрозою. я partirei перш з цим контроль... помилка ? активно навіть просто поверніть ключ запалювання без спроби запуску..?