Спочатку Написав
paolo159
ок, я підтверджую, що Раз виконує роботу належним чином, і на вашому автомобілі не повинні навіть дати вам проблему індикації засмічення 1000%.
Що стосується наявності dpf c'? біт управління, що робити, так що він автомобіль не оснащений dpf, просто у мене є час, я намагаюся, і я скажу вам, де він знаходиться.
для Tinj ? pi? просто, скільки ви думаєте.. ось тобі формула для розрахунку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
Сказав бо що? без додаткових пояснень, хтось може заперечити на точність цієї формули, або ж на те, що результат, дійсно Tinj100, в реальності? щоб мати Tinj100 справжнім ? добре пі? складним, чому? слід враховувати й інші чинники, у тому числі час відкриття форсунок на різних prex rail, однак з формулою, ви отримаєте допуск близько 2/3 мм3. pi? що прийнятно для нашої мети (мати час, щоб 102mm3 або 98mm3 замість 100, це добре).
Не ? можливо, у будь-якому разі, тільки теоретичний (для нас, простих смертних) обчислити ідеальний час, щоб мати 100mm3, в будинку, fiat проводяться тести з приладів підходить для перевірки цих значень.
Дорогий хороший Tidus1985 в попередній дискусії тут на форумі вже докладно розглядали тему розрахунок Tinj з цікавими розрахунках часу відкриття форсунок, якщо вас цікавить тема, навіть для інформації від одного погляду, чому? безумовно, заслуговує читання.
Повертаючись до вашої карті prex rail йде добре на даний момент, incrementerei ще трохи обмежувач rail залежно від Темп палива, але ? тільки трохи винахідливості ;-)
Карту tinj 8 і 10 мм3? живу орі, що кількість? практично використовується на холостому ходу двигуна, буде споживати тільки більше? incrementandoli, не маючи переваги.
Я працюють, принаймні, тепер тільки на tinj 30 40 60 80 calcolandoli наприклад, щоб отримати 35 50 70 100