Привіт, хлопці, я хотів би, якщо можливо, дізнатися, що означають різні pin ecu sid 206для перевірки правильного підключення bdm, з повагою Джанфранко.
![]()
Привіт, хлопці, я хотів би, якщо можливо, дізнатися, що означають різні pin ecu sid 206для перевірки правильного підключення bdm, з повагою Джанфранко.
![]()
якщо вам потрібні в спробі прочитати з bdm100 вам наперед, що не варто її читати...
я кажу, чому? якщо у вас є gallov2 інструкції в документах півень..
Ви бачили керівництво, але я хотів би знати pin-код 1, що відповідає pin-код 2, що ще і так далі, тобто-pin 1 до 3.3 вольт пін-2 до vdd (? наприклад ), то, читаючи, я не зрозумів, якщо вставити schedino, що звернення телевізор з плоским екраном, якщо ви дасте мені пояснення-й? докладний ne sar? вдячний.Спасибі Джанфранко.
Я забув, що я півень v2, отже, я повинен мати можливість читати.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 04-11-2013 22:19
я не робив цих ecu,коли мені було дуже але все ж я не півень v2.
я можу тобі сказати, що є? що б я зробив: вихідне з'єднання півня ми ground контакти 5-3 подивитися з schedino, де ви v? в, звернувся в gruond і подивитися, де знаходиться маса в різьбових з'єднань bdm в ecu cos? ви повинні зрозуміти, як піти і зварити його schedino я сподіваюся, що було ясно...
видно, що не всі вимоги для завантажити або переглянути вкладення, я пропоную зробити пошук на ******..
тим не менш, було б це pin-out точні..
ECU Siemens SID206.jpg
Ок OBD75, цей контроль, те зроблено, і чи варто було, що pin-код 3 і 5, потім, поставивши його schedino siemens ви повинні знайти все, що, на мою думку, такі резистори на виході bdm Спасибі Джанфранко.
вибачте,на підручниках півня знайдете усю інформацію![]()
ОК, я читав керівництво, але тільки говорить мені, пін-код nuemro 1, де знаходиться, але не каже мені, пін-код 1, що належить, я не знаю, якщо я не пояснив, що я шукав, те, що скажіть, будь ласка, пін і до чого відносяться. привіт джанфранко.