Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45

силікон для герметизації ecu

Привіт, хлопці, можете дізнатися, як ви робите, щоб закрити ecu після його відкриття, що покласти, щоб запечатати кришку. З Повагою Джанфранко.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я поклав герметик чорний для прокладки в двигуні,то, стійкої до високих температур

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    В очищення перед закриттям

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    сірий dellaloctite і те ж, як і фарбування !!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    я користуюся силіконовою прокладкою wurth сіра."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Але чорної-то, щоб закрити торці чорної-то й добре, щоб потім відкрити його, потім sar? pi? простий , чи я помиляюся

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав nero72 Visualizza Messaggio
    Але чорної-то, щоб закрити торці чорної-то й добре, щоб потім відкрити його, потім sar? pi? простий , чи я помиляюся
    Використовує чорний або сірий всі два обидва відмінні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я рада простий бутиловим клеєм, для indenrci той, який використовується в панелях дверей, щоб зафіксувати лист polionda або схожі на рамі дверей. На острові вологий, не твердне ніколи, ви вирізали з меншою силою і без допомоги спеціальних інструментів (пу? навіть не тепло) ІМХО. Я ermetizzato акваріум, що містить масло dialettrico з ПК працює готель (експерименти неділя) і провів три роки, перш ніж smontassi !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Я рада простий бутиловим клеєм, для indenrci той, який використовується в панелях дверей, щоб зафіксувати лист polionda або схожі на рамі дверей. На острові вологий, не твердне ніколи, ви вирізали з меншою силою і без допомоги спеціальних інструментів (пу? навіть не тепло) ІМХО. Я ermetizzato акваріум, що містить масло dialettrico з ПК працює готель (експерименти неділя) і провів три роки, перш ніж smontassi !
    Може поміститися навіть у червоною пастою? Порівняно з чорною, повинен просто змінити теплостійкість.

Але бутиловим клеєм типу тієї з дверей, про який говорить в. о. де можна знайти?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Я починаю "чорна паста", коротше кажучи, силіконовою прокладкою високої температури двигуна. Герметизує відмінно, але я ніколи не намагався відкрити ебу, щоб зрозуміти, якщо це підприємець? легко або важко, ніж оригінальні силіконові.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •