infinity...ви можете бути більш kiaro? ? підручник для навчання...ми не даємо інфо на півдорозі?![]()
xk? бали мінус йдуть не чіпатимуть?пояснення?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я повинен визнати, що Маріо в цьому tread перш хотілося б зрозуміти різні карти, для чого вони і як вони інтерпретують....
тоді, можливо, ви, можливо, пу? також обговорити, якою мод краще, ніж інше і чому?......
в даний момент ми обговорюємо, які вони насправді карти педаль......
ви знаєте, infinityecu??
Востаннє редагувалось leandro89; до 04-11-2013 18:52
Впевнений, що адреса??
Я не опубліковано нічого, якщо всі були впевнені, а тест карту і необхідно чітко розмежувати які-небудь сумніви,
Манро негативні моменти, якщо вони не будуть зворушені, нічого не залишається, що діяти на карту педалі, треба сили доторкнутися до них, спробуйте зробити карту, і ти, може бути, себе ви розумієте, diquanto я сказав вам,
Востаннє редагувалось leandro89; до 04-11-2013 18:53
карта закінчується в 06FFFF в 8 біт....
або, якщо хочете, в 06FFFE 16 біт.....
адреси немає ? в увазі..якщо то давайте 009886 ми йдемо, в кінцевому підсумку частина карти присвячена sw.....
vabb? я написав "p"? у поспіху, але я думаю ви зрозуміли.... якщо не ? карту педаль, тому що, торкаючись точок в несприятливий мають проблеми з обмеженням оборотів на педаль газу??
Ок..ми говоримо повітря смажені...карти педаль, що на адреси, які НЕ ІСНУЮТЬ, і точки в карту та від'ємні (які не є картами педалі по-твоєму), що змінені дають помилку, ви не знаєте, чому?...