Даю пораду, майстерень Mercedes кидають в delphi 2.6(мені здається) чому? difettate, спробуйте подивитися, якщо тобі не відкривається
Ви робите в jtag
Даю пораду, майстерень Mercedes кидають в delphi 2.6(мені здається) чому? difettate, спробуйте подивитися, якщо тобі не відкривається
Ви робите в jtag
Спасибі , спробує? бачити , навіть якщо тут, у римі mercedes для штифтів, використовуваних в супорт, вони попросили мене непропорційно багато priprio, тому що такі шпильки продають їх нові тільки в комплекті з усієї супорта ....
до межі в bdm знаєте інші блоки управління, які можна легко знайти , я міг би попросити мого механік довіри, якщо мене не виправляє , навіть якщо не ? delphi .....досить того, що я відчуваю, як мені consigliavi ти порт BDM
а що стосується файлу, я сподіваюся, що допомога мені з цим впоратися? знати-й? найближчим часом на dafarsi ....
я aprofitto вашою добротою, щоб запитати, якщо ви як і раніше доступні ті файли, EPT і бен
Величезне спасибі!!!
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Добрий день всім....
Привіт Exil77grande , я мав на увазі all інтерфейс ... я знаю, що я погано пояснив . Спасибі !
Спасибі SportKnight ! коли ragiungo 80-стоку і дам вам знати
повертаючись до випробування в bdm з іншого ебу , можна порекомендувати інший ecu легко reperibilit? і за низькими цінами ? .... без "скибочку шинки"
вибачте, багато запитів, але якщо вам пощастило мати двох хвилин, щоб відповісти мені , я буду дуже вдячний .
Хороший день , і ще раз спасибі !
звичайно,приходить![]()
я думаю, кажучи про допомогу інтерфейсу![]()
edc16 і marelli 6f3 повинні бути більше? легко знайти,наприклад, перебуваєте також старий 1.3 mjtd однієї точки, підривник добре
привіт Sportknight ,
сьогодні я був підривником, і він сказав мені їхати і подивитися, якщо я ... того ? що точки не було , а машин у мене знаходите багато але я не знав, визнати edc16 , над ебу не було написано edc16 , як я знаю, якщо одна з цих пу? згодиться ?
Спасибі !
зазвичай cos? у edc16
EDC_16.JPG
і cos? у edc15
ECU-Bosch-EDC15-CDI-0-281-010-598.jpg
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-11-2013 до 22:57
[QUOTE=sportknight;66553], як правило, cos? у edc16
EDC_16.JPG
і cos? у edc15
ECU-Bosch-EDC15-CDI-0-281-010-598.jpg
в edc 15 у мене з'являється зображення, а edc16 немає ....
в образ edc 15 c'? тільки що написав , але у всіх тих що я бачив, я не віск, написаний ne і ne l інший
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-11-2013 до 22:58