Barrags я вважаю, що немає нічого поганого на навчання в одному або більше? форум, в кінці кінців, ви не робите нічого поганого, і я думаю, com спбгэту також я та інші роблять те ж саме, і я думаю, що msport пояснити? і sar? згоден, досить того, що ви говорите правду? не сховатися, і все працює гладко, але потім, закривши дужки, і повертаючись до нас: "це півник v2, я можу тільки сказати, що ? програміст, який потрібно читати і писати ecu, і, отже, спілкуватися з ним, то програмне забезпечення, яке служить в rimpappare ? ще одна річ, і є багато в обігу, як наприклад ecm titanium,ecm2001, winols,map3d та ін....... потім, в кінці кінців ? справа звички і c'? хто її використовує, і просто, і тих, хто використовує pi? в залежності від того, який circostana і митниці ми знайдемо , щоб ваш файл, а я повторюю вам сказати, що ви повинні поступово набиратися досвіду, читаючи, пробуючи і пишу, іноді навіть ламаючи і оплачуючи наслідки, чому? досвід не тільки лотки, але ви повинні отримати guadagnandola з потом..............................Курси допоможуть вам зрозуміти більше? але доказів, що ти робиш з авто ви завжди допомагають краще зрозуміти кожного зміни в тому, що поведінка машини пу? йти проти