Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54

погляд карту альфа 159 110kw ступінчаста

Привіт всім я хотів би мати свою думку на цю карту, тому що в 5? і 6? має деякі проблеми, то піднімається швидко, а потім зупиняється раптом..., принаймні, в цьому ? те, що скаржиться мій друг. і був вилучений fap і закриття egr
    я докладаю файли...
    дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 02-11-2013 18:57

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав barrags Visualizza Messaggio
    Привіт всім я хотів би мати свою думку на цю карту, тому що в 5? і 6? має деякі проблеми, то піднімається швидко, а потім зупиняється раптом..., принаймні, в цьому ? те, що скаржиться мій друг. і був вилучений fap і закриття egr
    я докладаю файли...
    дякую 159.rar
    Привіт barrags слухай, я глянув на карту і, як на мене, час вприскування, корекції, чому? починаються в 300 бар занадто низьким, так, як на схемі, то турбо у вас продовжено на 8%, не торкаючись обмежувача,чому? ви не торкнулися залізничних і його relarivo обмежувач? Valcola egr не ? повністю закритий, я не розумію, як ви зробили, щоб закрити її пара, можливо, ви можете спробувати повторити трохи краще керування кроком вказано ..................Фаза уприскування, наведено оригінальні, чому? по-моєму ти поки ще не досвідчений, чи я помиляюся? Без? що ви offendi..................Я намагаюся дати вам одну пораду й оцінку відповідно до моєї оптикою :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    *infinityecu впевнений, що не я роблю, ви можете мені навіть ображати, тому що вони не для цієї вартості . я тут, я тільки дізнатися. а якщо я зробив я, але й мій друг. я намагаюся зрозуміти щось, щоб зайняти руки, я, тільки не ? легко знати, як читати карту і інтерпретувати її. у egr dpf, я зробив їх я раз. в якості програми використовую півник, але я не знаю, якщо це добре для аналізу карти. іноді я просто з цією програмою зробити копію і вставити, коли я ті ж номери hw і sw.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    час barrags частини moddare 300 бар і 8 мм3 дизельного палива.....
    я б сказав, p? занадто рано...потім, однак, якщо ви не торкнетеся rail не в тому сенсі, moddare час після 1600 бар..
    педаль вимагати близько 430 нм, так само як і в лім пара, але не перейти, подивіться, що у картці нм>iq, щоб мати, що пара служать 97mm3 дизель...ти в наш час ви "засувка" 88mm3 більш або менш...те, що пара не з'? ти..
    турбо мені не подобається, нічого не зробили це таким чином, та, як каже infinityecu не торкнувся його обмежувачі насправді майже 1,6 бар press turbo, але лім всі орі 1,5....не ви d? несправності в турбо??
    проблема, що "стіни" в 5? і 6? і приписати, швидше за все, для досягнення...прости орі і докази...
    я хотів би запитати, які ці моди драйвер..типу 1C1FAE і 1C7C98...
    в іншому сказав infinityecu....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    вибачте, я мав на увазі, winmap

насправді я зрозумів, що сани злегка зчеплення. для того, набирає обертів, а потім опускається, щоб піднятися поступово...

приходжу додому, бачу встановити winols(я його де-то), і я намагаюся я змін, так що, можливо, я дізнаюся щось. *манро я не можу сказати тобі цих адрес, тому що я не зробив це сам, але хотів би поглибити personalemte...після того, як я відправлю те, що зроблено мною...що я зробив ? тільки dpf і egr через раз.
    Востаннє редагувалось leandro89; до 02-11-2013 13:19

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    *infinityecu впевнений, що не я роблю, ви можете мені навіть ображати, тому що вони не для цієї вартості . я тут, я тільки дізнатися. а якщо я зробив я, але й мій друг. я намагаюся зрозуміти щось, щоб зайняти руки, я, тільки не ? легко знати, як читати карту і інтерпретувати її. у egr dpf, я зробив їх я раз. в якості програми використовую півник, але я не знаю, якщо це добре для аналізу карти. іноді я просто з цією програмою зробити копію і вставити, коли я ті ж номери hw і sw.
    щиро ce щось, що не повернеться, що я можу просити, що ви їх ліжка файли, то немає абсолютно слід egroff і dpf off, файли, за винятком декількох змін, вони egr fap активних.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    файл мені зробив мій друг, я...я тільки зробити egr dpf разів. я думав, що, принаймні, два останніх були зроблені пристойно. ? краще ecusafev2

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файл мені зробив мій друг, я...я тільки зробити egr dpf разів. я думав, що, принаймні, два останніх були зроблені пристойно. ? краще ecusafev2
    egr fap не були зворушені, що ви читали.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Купити galletto v2, якщо gi? не з'? ти і починає робити досвід, ти сам побачиш, що час від часу щось почнете інтерпретувати навіть ти ;-)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Привіт barrags слухай, я глянув на карту і, як на мене, час вприскування, корекції, чому? починаються в 300 бар занадто низьким, так, як на схемі, то турбо у вас продовжено на 8%, не торкаючись обмежувача,чому? ви не торкнулися залізничних і його relarivo обмежувач? Valcola egr не ? повністю закритий, я не розумію, як ви зробили, щоб закрити її пара, можливо, ви можете спробувати повторити трохи краще керування кроком вказано ..................Фаза уприскування, наведено оригінальні, чому? по-моєму ти поки ще не досвідчений, чи я помиляюся? Без? що ви offendi..................Я намагаюся дати вам одну пораду й оцінку відповідно до моєї оптикою :-)

я хотів би знати, як ви зробили, щоб побачити фамільні вкладення побачив, що ви не вимоги,ваша відповідь має бути переконливим, тому що є 2 речі, чи ви мене переконаєте себе добре, або я змушений вітати вас і barrags або тільки себе чи тільки його подивимося
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •