ви насправді за те, що вони стоять ? хороша справа, я єдине, що мені не вдалося змусити працювати в BDM, можливо, для файлу FTDI,
ви насправді за те, що вони стоять ? хороша справа, я єдине, що мені не вдалося змусити працювати в BDM, можливо, для файлу FTDI,
як я завжди кажу, краще v53-китайськи з усіх точок зору
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
в цьому і полягає момент ви не можете? сказати, що один ? краще, ніж інші, якщо ви їх всі ви на крок попереду того, що не робить один-робить інший, то що стосується як працюють дві абсолютно різні інструменти....
be, звичайно, якщо б я kessv2 і ktag, безумовно, я б поставив краще півня, але у мене склалося враження, що вони роблять ту ж роботу, тому було б більше? що ще питання ціни...
що стосується клонів, замість того, в даний час топ ? у v53, якщо він працює...
якщо ви говорите кричи , я тебе можу запевнити, що ви помиляєтеся,kess+ktag, не на всіх, краще півня, і я скажу вам, чому? оригінальні я їх всі три і дорівнюють і компенсують один одного, наприклад, banal, півень тому edc17c10 групи psa послідовний і kess, ні, навпаки kess тому edc17c18 opel від серійних, а півень немає...............це, так би мовити, а conpensano свої недоліки один одного
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ви ? правда, коли потрапила в протоколи ? так іноді один робить, інший ні, а потім вирішувати ? деякі, як засобу діагностики, ви не можете тільки одне, потрібно принаймні два дійсних потім ти кричи ще краще......
на сьогоднішній день, маючи ktag і kess v2 орі не була машина присутня у списку, що я не міг зробити, пославшись на інші програмісти замість того, колеги з півень офіційні повинен був прийти до мене, тому що вони не могли зробити якийсь машини в списку з самого початку, що їх видів допомоги, говорив, sempra те ж саме (дивно, нам ніколи не траплялося),не кажучи вже про надійність-насправді з kess сьогодні, що я застряг тільки 2 блоку управління на сотні, а потім витягуються завжди послідовний з функцією recovery замість півня залишити бажати кращого і може підтвердити користувач michell, що останнім часом він заблоковані більше, ніж написані без проблем і такого роду допомогу завжди говорить одні й ті ж речі (дивно, нам ніколи не довелося).
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-11-2013 до 09:58
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Привіт всім я новий член. У мене сумніви, що придбати x зіставити, але тепер, коли я прочитав всі ваші форуми я більше заплуталися. Я починаю зараз, і я хочу зробити курс і купити клонів більше підходить для моїх потреб, то є, то немає фап немає egr scodifiche, змінити деякі карти для авто, найпоширеніші, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензин, дизель, що порадите, допоможіть
Вибачте, якщо у мене не завершили свій виступ. Як я вже писав раніше, мене звуть гаетано його гра мені 29 років провінція (en), механік, більше 14 років, я зареєстрований на цьому форумі, тому що я думаю, що це важливо х мені і не може слугувати в майбутньому, і, проте, я повинен сказати, що ви готові і смиренними.
Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 15:21