Немає c'? також градацію 20w60 в xtr.
Немає c'? також градацію 20w60 в xtr.
Кожен з нас, хто робить цю роботу валюти у відповідності з
своїм досвідом роботи градації і тип масла
використовувати таким чином ми можемо залишитися до завтрашнього ранку, щоб сказати нам,
що ти правий, а я ні або навпаки
Є дуже багато варіантів, які впливають зрозуміти, чи є тип
масла чимось краще іншого, особливо, якщо автомобіль і підготовлений
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ви праві, коні фактичні сьєрра-мій друг, не знаю точно, я пам'ятаю, що в росії t28r garrett, інтеркулер поршні друкованих, змінені шатуни, клапани титану, муфти та обмін змінені та уприскуванням метанолу, спробує? це для мене, щоб сказати все точно, я піднявся з ним, і я cagato під хехехе не звик, щоб керівництво, схоже, ще одна деталь, яку я пам'ятаю ? обмежувач оборотів, що scatava 8500, щоб інші не пам'ятаю список ? довгий
олію вливати і змінений в залежності від типу двигуна,з допусками по температурі і т. д....
Тут з мого боку йде від кінчиків -4? взимку до + 40? влітку. Якою може бути хороший компроміс для jtd 115 перепризначено?
я згоден з zioweb, pakelo 5w50 ? дуже добре
Ви з 5w50, звичайно, добре...
Звичайно, не carrefour
![]()
Я в TFSI я завжди використовував Mobil 1 0w40 і в останній купон я вирішив перейти на масло 5w40, і я поставив Meguin Super Leichtlauf. Хто-небудь знає?
? синтетичний...
я особисто ніколи не пробував...
також, чому? будучи у співпраці з моїм близьким другом, який має майстерню, є нафта, добре всі особливості існуючих
для tagliandare Mercedes, BWW, VW, яка, якщо я не помиляюся, всі масла в обігу або, щонайменше, magiorparte вони на основі масла castrol..
різниця в тому, що вони роблять добавки...