Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40-69

Обговорення: kess v2 або fgtech galletto v2?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Вибачте , але, бачачи, що я читаю багато повідомлень (пу? бути, що хтось мене ? біг), в якому всі ви, питаю, який ? правильний, а який ні , пі? я відповіді мій працює відмінно ? питання удачі..... але ви не можете зробити гарний обговорення де удача, ми намагаємося обмежити його, навіть, чому? а коли ви говорите про нещастя ви кидаєте гроші , мені було цікаво, якщо ті Пощастить, можуть розміщувати фото обладнання , можливо, якщо видно і читаються навіть написано з основних фішок .
    Я думаю, що, роблячи так, можливо, просто р? йому не пощастило (як і мені) .

Дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    Вибачте , але, бачачи, що я читаю багато повідомлень (пу? бути, що хтось мене ? біг), в якому всі ви, питаю, який ? правильний, а який ні , пі? я відповіді мій працює відмінно ? питання удачі..... але ви не можете зробити гарний обговорення де удача, ми намагаємося обмежити його, навіть, чому? а коли ви говорите про нещастя ви кидаєте гроші , мені було цікаво, якщо ті Пощастить, можуть розміщувати фото обладнання , можливо, якщо видно і читаються навіть написано з основних фішок .

Дякую
    Ти прав конрад якраз у мене є час зробити фотографії на коні, спішився місце ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    почала з моє , Фото FG-tech V53 компоненти не доступні для читання (з ключем) .
    у Fgtech в питанні, здається, не працює для j-tag з Delphi DCM3.7AP
    мені шкода, що ми все ще не можемо переглядати фотографії (принаймні до 80 повідомлень) .

Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    як не сказав , здається, що в цій темі (http://www.professionalchiptuning.ne...sione-galletto) c'? користувач, який пояснює деякі речі, на блоки , можливо, я продовжую їх з вимогами поглиблення .
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 31-10-2013 21:26

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    я очікував, що питання ваш Infinityecu, що виходить політика з суб'єктами,
    вчора я був в процесі оновлення діагностичних та акції, діагностичних препаратів,
    є imformati, що згідно з законом, прийнятим у 2011 році з Гори
    накладає на будівельників сколково? щоб отримати доступ також операторів механіків.
    Просто мати інтерфейс TXT зареєструватися на дилерів, уповноважених з мікро-передплати і зробіть все те, що робить уповноважених дилерських, ( АЛЕ я КАЖУ "ВСЕ")? p? складний, але буде працювати добре. Вони поклали кінець люди змушені платити хороші гроші, щоб полагодити свій автомобіль в дилерський центр

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    вчора я був в процесі оновлення діагностичних та акції, діагностичних препаратів,
    накладає на будівельників сколково? щоб отримати доступ також операторів механіків.
    Просто мати інтерфейс TXT зареєструватися на дилерів, уповноважених з мікро-передплати і зробіть все те, що робить уповноважених дилерських, ( АЛЕ я КАЖУ "ВСЕ")? p? складний, але буде працювати добре. Вони поклали кінець люди змушені платити хороші гроші, щоб полагодити свій автомобіль в дилерський центр
    протягом перших 2 років вихід моделі будинків не зобов'язані не дати нічого, то з третього "повинні", але вони платні і не завжди мікро підписки, навпаки, я можу гарантувати, що іноді вони дуже дорогі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    По-моєму народилася закон народжується обман, шановний пеппіно і ну і раз портер насправді вважає, що ми знаходимося в італії :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    ділерів, уповноважених думаю, що працювати все менше і менше,
    і, таким чином, виробники incasseranno пшеничного мільйонів Євро, будуть і контракти на час щорічні.
    скільки тисяч механічні майстерні є в Європі подумайте дилерів платять невеликий підписки будинок будівельник таким чином,
    incasser? гроші зі всього світу.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ви збираєтеся бути й мови, якщо ми говоримо про закони і т. д., ми намагаємося підтримувати активна тема для обговорення і не турбуватися про політику

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    на відміну від Коня, або будь-який інший інтерфейс, так і інтерфейс нового покоління TXT iso 22900 з'єднає з виробників або дилерів, а також blockquote? час, умови контракту повний річний , 1 місяць, 2 місяці ін . навіть 1 годину, як VW. як кодувати ключ, застосування 10 хвилин, ви купили за 1 годину у вас залишається ще 50 хвилин.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я взяв v53 китай і я це перевіряв jtag з delphi 2.6 merdedes і в bdm з marelli і edc16,лінія k з dde4 bwm і тепер він не неправильний удар? без ключа і у мене не було проблем при установці
    у мене встановлена windows xp,я змінив дату,установки мов і завантажив програму,все чудово!!

коштує менше, ніж ktag і kessv2 і робить одні і ті ж речі... без проблем маркера...
    якщо він робить все так, як треба безпечно ? краще ktag і kessv2, як ціна / продуктивність!!

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •