Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    спасибі, хлопці у кожного є свої уподобання, як я бачу...
    і ще питання...що для iaw 59f ? який програміст? також для цих ecu там сотні програмістів...
    наприклад, півник і т. п. вони також корисні для мас?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав Rebound Visualizza Messaggio
    і ще питання...що для iaw 59f ? який програміст? також для цих ecu там сотні програмістів...
    Півник, я можу це підтвердити ? відмінний тип ecu, що саме тебе цікавить

Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    також я знав, що 500 писання , бажаючи продають тільки компонент riprog без його повернути , але я думаю, що хто-то цю проблему ? вдалося raggirarlo? не впевнений, що ... давайте подивимося, що говорять інші ;-)
    Було б корисно, якщо хтось знає спосіб, щоб обійти перепрограмування, можливо, з певною програми і розміщувати керівництво, щоб зробити його корисним, можливо, тим, хто має вже? витратили гроші, або тих, хто планує придбати в kess v2 клон

ось тобі приклад на розділі документи мого півня v2 інструкції для iaw 59f і про те, як просвердлити отвір
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось leandro89; до 31-10-2013 19:46

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    на жаль, я не можу дивитися вкладення.... у всякому разі я бачив програмістів для iaw 59f, які можуть читати / писати без виконання отворів на ecu...
    хто до речі ? справді ризиковано...

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    на жаль, я не можу дивитися вкладення.... у всякому разі я бачив програмістів для iaw 59f, які можуть читати / писати без виконання отворів на ecu...
    хто до речі ? справді ризиковано...
    Вибачте якщо не так написав, але в документах є також інструкції dettagliste, на якому ви не можете? помилитися, щоб виконати отвір, і в той же afinch? хто-то, якщо це буде потрібно, може бути, я можу бути корисною.................
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Гарне поєднанні я бачу, з MPPS і Півень V2. У MPPS рекомендую, чому? ? дуже стабільно, але працює тільки в послідовний, а Півень V2 вважаю, що це прекрасно, щоб працювати в bootmode. З цими інструментами ви, дійсно, багато.
    Щодо отвір на IAW59F, якщо строго слідувати інструкції, які ви знайдете в Галло V2, не ризики, насправді нічого.

вибачте riesumo обговорення...що історія ? цей маркер? півень має певну кількість писань?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    півень не має абсолютно ніякого лічильника писання, маркери, їх має kessv2 але зараз ви baypassano легко переписавши frw.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я згоден з ugoboss....я андрій на kess v2 + k-tag.....нічого зняти півник....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Я kessv2 клон з лімітом 50 маркерів, в коробці було також форму картини, для перепрограмування прошивки процесора... чесно кажучи, я знаходжу добре з kess, наступного витрат буде самодіагностику і після ktag... завжди клон зараз, навіть якщо топ буде ktag тьху.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    Вибачте за питання... mpps com'?? правильне, неправильне, c'? хто-то, хто його використовує? дякую

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •