спасибі, хлопціу кожного є свої уподобання, як я бачу...
і ще питання...що для iaw 59f ? який програміст? також для цих ecu там сотні програмістів...
наприклад, півник і т. п. вони також корисні для мас?
спасибі, хлопціу кожного є свої уподобання, як я бачу...
і ще питання...що для iaw 59f ? який програміст? також для цих ecu там сотні програмістів...
наприклад, півник і т. п. вони також корисні для мас?
Півник, я можу це підтвердити ? відмінний тип ecu, що саме тебе цікавить
Було б корисно, якщо хтось знає спосіб, щоб обійти перепрограмування, можливо, з певною програми і розміщувати керівництво, щоб зробити його корисним, можливо, тим, хто має вже? витратили гроші, або тих, хто планує придбати в kess v2 клон
ось тобі приклад на розділі документи мого півня v2 інструкції для iaw 59f і про те, як просвердлити отвір
Востаннє редагувалось leandro89; до 31-10-2013 19:46
на жаль, я не можу дивитися вкладення.... у всякому разі я бачив програмістів для iaw 59f, які можуть читати / писати без виконання отворів на ecu...
хто до речі ? справді ризиковано...
Гарне поєднанні я бачу, з MPPS і Півень V2. У MPPS рекомендую, чому? ? дуже стабільно, але працює тільки в послідовний, а Півень V2 вважаю, що це прекрасно, щоб працювати в bootmode. З цими інструментами ви, дійсно, багато.
Щодо отвір на IAW59F, якщо строго слідувати інструкції, які ви знайдете в Галло V2, не ризики, насправді нічого.
вибачте riesumo обговорення...що історія ? цей маркер? півень має певну кількість писань?
півень не має абсолютно ніякого лічильника писання, маркери, їх має kessv2 але зараз ви baypassano легко переписавши frw.
уго ---- президент A.E.P.
я згоден з ugoboss....я андрій на kess v2 + k-tag.....нічого зняти півник....
Я kessv2 клон з лімітом 50 маркерів, в коробці було також форму картини, для перепрограмування прошивки процесора... чесно кажучи, я знаходжу добре з kess, наступного витрат буде самодіагностику і після ktag... завжди клон зараз, навіть якщо топ буде ktag тьху.
Вибачте за питання... mpps com'?? правильне, неправильне, c'? хто-то, хто його використовує? дякую