Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
манро, на жаль, машина не з'? я завжди під мене прямо, чому? ? один мій друг, що йому потрібно, з іншого боку, а також для переміщення і піти на роботу? те, що я хочу зрозуміти я, і якщо gi? c'? хто-те, що він зробив, і знали, направити мене відразу окуляри точні, що я повинен торкнутися, щоб уникнути (Враховуючи, що лише ввечері я можу зробити ці тести) зробити 10000 тестів без бути впевнені ми? що я роблю, але так і не згадав, що ти мені відповів unaltro пост, але я переконаний, що хтось взяв? факт, але, між тим, могли б ви сказати мені точні адреси, що, по-твоєму, може бути, я намагаюся треба чіпати?
Дурне питання але на цих ecu після активації він здійснюється в незалежності від ecu або як його увімкнути вимкнути водія? Cio? просто приїхати до cick down, l прискорювач чи що?
у файлі опубліковано від тебе обмежувач крутного моменту на першій передачі, то знаходитесь у 0765AE....
? карта 15x15 осі знаходитесь step обертів і iq дизель працює встановлений в 10000, які повинні відповідати 100mm3 дизельного палива..
якщо приплив від 10 перерва на осі iq починає moddare 2400 rpm.....
вважає step оборотів в assse...якщо ви носите його на 0, після цього брейк-пойнт і потім я вважаю, що не повинно бути прискорене, коли ви 1 березня...
потім ви пробували діє чи ні??
і манро.... якщо ви цього не зробите прискорити те, що він робить??? не potr? тягнути на другій передачі.... завжди повинна бути карта, в залежності від швидкості? і не марш..... як launch тді, ? в залежності від швидкості? і iq.....
якщо обмеження безпосередньо обмежувач руху, то, як ви робите??? не витягнете більше цієї передачі... і що тоді?? turbo завантажує???
все, що ви говорите, rego ? правильно..але оскільки я думаю, що ecu має i lim обертального руху для руху, тому що з допомогою своїх датчиків, обчислює крутний момент і, отже, дизельне паливо) для ін'єкцій), а також відносини, в яких знаходиться у залежності його розрахунок на швидкість? і про......якщо не помиляюся, там повинно бути також lim крутного моменту і, отже, дизельне паливо для перемикання передач в нейтральне положення...може бути, тепер, що я за думати, хотілося б спробувати на більш moddare те, що lim крутного моменту до березня...очевидно, що lim iq-крутний момент на нейтраль відключається, як тільки автомобіль рухається, а потім ecu виявляє рух через датчик швидкості?...
? повторюю, не маючи машини, щоб faretest мої тільки теорії...
Я завжди запитує, якщо існує обмежувач дизельного палива для натовпу.
Я дуже зацікавлений у темі!