Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109

Півник,mpps,kess...який обрати??? рада

привіт всім,
    я повинен купити інструмент для читання через послідовний порт, а також на туристичне...мені потрібно, щоб мати можливість читати і писати ecu, що bdm не підтримує...
    Я читав ці інтерфейси: galletto, fgtech,kess,mpps....в чому? кращий?
    заздалегідь дякую!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    hemce їх мільярди ці обговорення...а це завжди залежить від того, скільки ви хочете витратити, і що ви, що особа

моп gallov2 ? хороший компроміс між ціною і продуктивністю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    я вам скажу, що я взяв FG-tech V53 і чесно кажучи, я був розчарований , можливо, навіть працює добре, але від того, що я бачу, є кілька різних моделей, і ви повинні з'ясувати, які з цих ? дійсний .... * див. також обговорення Dehlphi DCM3.7AP
    Я розглядаю, якщо взяти K-Tag

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    я вам скажу, що я взяв FG-tech V53 і чесно кажучи, я був розчарований , можливо, навіть працює добре, але від того, що я бачу, є кілька різних моделей, і ви повинні з'ясувати, які з цих ? дійсний .... * див. також обговорення Dehlphi DCM3.7AP
    Я розглядаю, якщо взяти K-Tag
    Ну конрад, на жаль ? так що, якщо у вас є трохи удачі, і ви не там він трохи обережні при покупці з клонів, не ? та ж історія золота, тому версії 48 50 51 52 53 насправді не існує, єдине, що ? насправді діє наприклад в моєму випадку, після того як вони витратили 250 євро клон там роботу відмінно без проблем, як у школі, що в послідовний, але, на жаль, не для всіх ? cos? дійсно, більшість, я бачу, що витрачають гроші, і я беру тільки грабіж

Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    і добре в поєднанні, ви витрачаєте щось ще (не мало), і працювати добре, єдиний недолік, як і раніше 60 маркер kessv2
    Ugoboss що б зрозуміти, для маркера, якщо я можу знати? Чому? ? нове слово для мене..............

Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Я, переконуючи все більше і більше? що в поєднанні переможця Kess v2 + KTag ІМХО, витратьте один раз і добре, принаймні, в цьому ? мої думки!
    V. V., ви праві, що витрачати гроші на обладнання, ви працюєте все краще і краще це повідомлення.....Тільки те, що іноді, навіть в офіційних обладнання роблять їх errorini таким чином ? весь питання, в основному, зусиль і волі тих, хто працює і тоді, як кажуть, "інструменти роблять шаблон"? я повторюю вам, я і мій інструмент, я дійсно не можу скаржитися sar? чому? кожен раз, коли я виконую роботу, я завжди тримаю очі відкритими, і пальці схрещеними?! haahua XD :-)
    Востаннє редагувалось leandro89; до 31-10-2013 14:52

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я, переконуючи все більше і більше? що в поєднанні переможця Kess v2 + KTag ІМХО, витратьте один раз і добре, принаймні, в цьому ? мої думки!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    і добре в поєднанні, ви витрачаєте щось ще (не мало), і працювати добре, єдиний недолік, як і раніше 60 маркер kessv2

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    маркери є священні писання, які можна виконувати після цього? зависає ... якщо я помиляюся, corregetemi

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    маркери є священні писання, які можна виконувати після цього? зависає ... якщо я помиляюся, corregetemi
    Але якщо б це так? кажучи я думаю, що я клон, що я знаю, один мій друг, який купив в тому ж місці, я взяв мого півня v2 має обмеження на kess 2 500 маркер, якщо завжди відповідає межа запису, а потім після 500 писання слід, що rispedisca виробнику для перепрограмування

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Але якщо б це так? кажучи я думаю, що я клон, що я знаю, один мій друг, який купив в тому ж місці, я взяв мого півня v2 має обмеження на kess 2 500 маркер, якщо завжди відповідає межа запису, а потім після 500 писання слід, що rispedisca виробнику для перепрограмування
    також я знав, що 500 писання , бажаючи продають тільки компонент riprog без його повернути , але я думаю, що хто-то цю проблему ? вдалося raggirarlo? не впевнений, що ... давайте подивимося, що говорять інші ;-)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    точне маркери...
    після 60 писань та інструмент, ви можете зробити бульйон..
    якщо не виплат та інші гарні гроші і оновлював....
    компанії, які працюють в цій області відносяться, як до "корів доїти"
    потім скаржаться, що клони знищили....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •