За цю помилку я можу сказати вам, що це може бути або впускного колектора дуже засмічений або двигун не вдається завантажити добре
Потужність і нічого без контролю
я вже зняв каталізатор ,і перший, і другий я просвердлив ,колектори я їх розбирати і чистити і метеликів йдуть добре
"У разі якщо ця ecu має параметри autoadattativi? ?
Також відбувається стиснення, чому? якщо у вас є клапан, який не закривається добре проходить повітря, також контролює корекції інжекторів на мінімальний і середній режим
здається, ще адреси файлу, що dtc number...
я хочу знати, яка кількість dtc, щоб шукати його на карті...
якщо я можу...? собою тривалий процес, як я вже говорив perchesi повинен робити вручну викреслювати, як p-code, що dtc number...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
але так aggiriamo тільки проблема, однак ці автомобілі тут, як відомо, ця проблема
3ff0 і' помилка код bmw орі,компресія на місці,параметр обробки в нуль, я не пам'ятаю, скільки разів,інжекторів в діагностиці не мели від с немає інструменту,я випробував 5,я зрозумів, що в нейтральне положення, в 2000 постійних обертів бурмоче він і палить, білий,в будь-якому випадку, якщо вам вдасться вирішити цю проблему benvenga чому я не можу накласти на рахунок chissacche годин,серед іншого, в той же час я робити інші автомобілі, і я все заміни у тому числі, що типу в питання ,я відповідати робіт
ще ніхто?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 02-11-2013 21:57
добрий день всім ,я розібрався з блоком управління знесення
датчик абсолютного тиску.....всередині ебу
і можливо, по-вашому?
Все може бути внутрішнього датчика до ecu призначена для того, щоб зрозуміти, до ecu в plausibilita тиску турбо