Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40-60

Обговорення: Delphi DCM3.7AP і Galletto 2 V53

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Я, можливо, зрозумів, у чому'? проблема не читання і запис в j-tag ...
    Коли я купив продукт, і в той же день, що ? приїхав не вдалося запустити Fg-Tech v53 з windows 7 , побачив, що продавець його продавав як сумісні з цією системою я наполіг на тому, щоб підтримку .
    Підтримка змусило мене виконати помилково процедура ? тільки для V51 і не V53 , від цього здається, що ви ? відбулося Пониження .
    Підтримка мені залишив **** в допомогу, крім того, пропозиція від них .
    Сьогодні я написав larichiesta допомогою цієї технічної якому я думаю, мені просити? або відправити Fg-Tech або я dir? як виконати оновлення (я думаю, що sar? pi? ймовірно, перше рішення) .... також, чому? від того, що я зрозумів, ніхто з нас ? має знання процедури оновлення , або, може бути, ви знаєте, що ?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    Я, можливо, зрозумів, у чому'? проблема не читання і запис в j-tag ...
    Коли я купив продукт, і в той же день, що ? приїхав не вдалося запустити Fg-Tech v53 з windows 7 , побачив, що продавець його продавав як сумісні з цією системою я наполіг на тому, щоб підтримку .
    Підтримка змусило мене виконати помилково процедура ? тільки для V51 і не V53 , від цього здається, що ви ? відбулося Пониження .
    Підтримка мені залишив **** в допомогу, крім того, пропозиція від них .
    Сьогодні я написав larichiesta допомогою цієї технічної якому я думаю, мені просити? або відправити Fg-Tech або я dir? як виконати оновлення (я думаю, що sar? pi? ймовірно, перше рішення) .... також, чому? від того, що я зрозумів, ніхто з нас ? має знання процедури оновлення , або, може бути, ви знаєте, що ?
    Увагу виконувати ці процедури можуть виявитися фатальними для flash заплановано, що він його півень 2 і eventulamente ви можете зіткнутися з проблемою, щоб відправити його, щоб зробити його перепрограмувати з нуля", але не тільки ept я кажу чіпсет всередині

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вам змінили ept з тим, що v51...спробуйте переписати те, що v53,якщо не є, коли приходжу додому, а тобі додаю

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    вам змінили ept з тим, що v51...спробуйте переписати те, що v53,якщо не є, коли приходжу додому, а тобі додаю
    ок дякую просто, що то не sparisci

вибачте, але змінюється ept для вас ? як міняти Прошивку або ? ще одна річ ?

Хоча я поки не можу скачати вкладення, які ви би вдячний, так само , приїхав до 80 msg розвантаження

Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Увагу виконувати ці процедури можуть виявитися фатальними для flash заплановано, що він його півень 2 і eventulamente ви можете зіткнутися з проблемою, щоб відправити його, щоб зробити його перепрограмувати з нуля", але не тільки ept я кажу чіпсет всередині

спасибі infinityecu , в той час як продукт ? на гарантії , проблем з ними, якщо щось трапиться .... спасибі !
    Востаннє редагувалось leandro89; до 04-11-2013 18:57

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    прошивка напевно не ви змінили з простої програми, чому? потрібно запрограмувати його на столі,то, безумовно, ви запланували ept
    не є ризики, спокійний!!

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    прошивка напевно не ви змінили з простої програми, чому? потрібно запрограмувати його на столі,то, безумовно, ви запланували ept
    не є ризики, спокійний!!
    Ок ... так, щоб знати трохи більше? функція відповідає турнірі один раз перенесений ?

процес, який я ? було зроблено запуску було для fg-tech 51 , так що якщо б цей ept зробив би пройти мій Fg-tech з 53 по 51 , чи не так ?

(я, здається, пам'ятаю, що в процедурі було також, Bin-файл)

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    По-моєму не залежить від того проблема з jtag

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    По-моєму не залежить від того проблема з jtag
    Ви, що думаєте, може бути ?
    Дякую

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    дивіться,оскільки jtag використовує той же порт bdm, ймовірно, є інтегровані bdm, які мають проблеми,ти вже? пробував в bdm? чому? якщо добре bdm я сказав, що це фігня :P
    а перевірте посилання

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    дивіться,оскільки jtag використовує той же порт bdm, ймовірно, є інтегровані bdm, які мають проблеми,ти вже? пробував в bdm? чому? якщо добре bdm я сказав, що це фігня :P
    а перевірте посилання
    проблема ? що я не роблю для роботи, але пристрасть, і щоб вона в BDM, я повинен знайти добровольця, який залишить мене в ебу , або ви думаєте, що знаходиться в повному безладді я можу знайти за низькими цінами, ми зможемо працювати .

Що стосується посилання, не я ? здавалося, абсолютно важкими rieseguirli, як написано , можливо p? pi? для зварних швів ...
    Я пробував три рази нижче, отпаять і припаяти, але нічого .

Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    проблема ? що я не роблю для роботи, але пристрасть, і щоб вона в BDM, я повинен знайти добровольця, який залишить мене в ебу , або ви думаєте, що знаходиться в повному безладді я можу знайти за низькими цінами, ми зможемо працювати .

Що стосується посилання, не я ? здавалося, абсолютно важкими rieseguirli, як написано , можливо p? pi? для зварних швів, але мені це вдалося без проблем .
    відредаговано
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-11-2013 до 08:43

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •