дякую за пораду, звичайно, після того, sar? прибув в **** проблема, яку має цей gp, просити? допомога карту
дякую за пораду, звичайно, після того, sar? прибув в **** проблема, яку має цей gp, просити? допомога карту
це працює
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 31-10-2013 19:40
там я дивився , але впевнений, що працює? я бачив, що ти нам дав чер важкий
а завдяки спільній роботи
Це ecu-різному, що розміщена на початку насправді в mecdoc ? один MJD6F3HW03P в той час як ця ? один MJD6F3HW04P , мають HW і SW по-різному
Терпіння і чеснота сильних..
я зробив це, щоб vederecosa я торкнувся, щоб піти, що машина тут не для того, щоб mattere questasull'авто його,вибачте
ви вирішили?
сьогодні вранці прийшов друг сім'ї, який після аварії машина не ходив-й?..
і чи subbiato зауважив, що в ударній радіатор був знятий равлик turbo, а також Перепускний клапан,
повернувши на місце або вирішена..
Здрастуйте, я хотіла б знати, якщо ви вирішили
Ще порада, але uato ви курите? Якщо ви курите подивитися aps датчик на колектор, якщо nn ? повний доступ в інтернет fuligine, що може змістити читання і зробіть перевірку valoredfi відновлення форсунок на мене ? довелося і я вирішив робити ritarare форсунок тепер автомобіль йде добре
Востаннє редагувалось leandro89; 07-11-2013 до 17:43
ми говоримо, що я в значній мірі вирішена, а проблема полягає в змінюваною геометрією , я дав йому reg. і з поправкою на карту, а автомобіль йде безперечно краще, але власник не хоче витрачати
класична ситуація, я він людей, nn, я розумію, прямо і стверджують, що вирішує проблеми mh????????