нічого не хоче читати цю проклятуDelphi , у вас кілька порад на додаток до його і змінити його ?
дякую
нічого не хоче читати цю проклятуDelphi , у вас кілька порад на додаток до його і змінити його ?
дякую
і впевнений, що ви отримаєте по-китайськи, як і багато v53, що не слід звертатися, є багато всього навколо!!!
і все ж я був впевнений, то добре , якщо місце фотографії чи знаєте ви розпізнати ?
Використовую жорсткий диск з xp (дата 01/01/2013) і тільки з папок, пов'язаних з FGtech , niennte пі? ....
Вам приходить на розум, в чомусь іншому .
Не з'? ніхто не в форумі, що особисто він зробив з клоном ?
змініть дату на комп'ютері або ви користуєтеся якийсь sw, щоб заплутати програму півня.
потім ви використовуєте зовнішній жорсткий диск xp, підключений до комп'ютера, спробуйте поставити дату на пк в першу чергу в 1/1/2013
немає кімнатами , обмін прямо, щоб не створювати проблем , у мене win 7 і x fgtech win xp
Інше питання : щоб зробити 7 мостів (посилання), як вказано в схемі, яку я доклав , вас, як ви їх виконаєте ? ... , виконуваних з допомогою дроту або поєднані з точки ставок з боку в бік ?
я б не хотів, що не читання, так залежала від зварювання виконується за допомогою м'якої дроту ...
C'? якийсь святий, світило, що може мені допомогти , я цей ебу на стенді, і я повинен зібрати його на pi? скоро .
Дякую !!!
Зібрав блок управління , після четвертої спроби зварити не ? нічого не змінили ! читати навіть не почали ...
я помітив, що ебу ? ті ж GM-Opel / Hyundai-Kia / SsangYong - Delphi DCM 3.7 R5F7
На півень, який у мене SsangYong пу? бути виконана в бд , що скажете ? однакове або ? краще не спробувати ?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 08:04
я помітив, що в моєму ебу c'? компонент менше, ніж показаному на фото в документації Fgtech додається раніше .
тут додаю фото мого ебу з виділеного компонента менше
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 21:51
ви повинні відкрити і подивитися, як вони зроблені зсередини, якщо ви дасте мені дозвіл, місце, фото всередині 54
Привіт Frantik3 ,
може бути тобі вдячний .
Не ? що tente разів можна дати подивитися навіть на фото, що я вже? опубліковано в цій темі в мій ебу , мені здається, що коли-компонент по-іншому, ніж на фотографії, наведеної в документації FG-tech.
Спасибі і хорошого дня
між тим, ви додаю фотографії того, що я , я, я знаю, що ви думаєте ?
привіт Frantik3 , у вас є, щоб зробити фото ?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 02-11-2013 18:54