Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 49 49

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    50
    Так як я все ще не можу скачати по вашій карті, ви можете мені допомогти, де, і кома змінити. Для нас? що я зрозумів, я повинен поліпшити з педалі, і я думаю, з відповідним обмежувачем. І знайти карту світильник правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав джонні Visualizza Messaggio
    Так як я все ще не можу скачати по вашій карті, ви можете мені допомогти, де, і кома змінити. Для нас? що я зрозумів, я повинен поліпшити з педалі, і я думаю, з відповідним обмежувачем. І знайти карту світильник правильно?
    Лямбда тобі від драйвер titanium також, це буде обмежувач), варто опускати, а ? з розрахунку, як на основі того, скільки ви хочете додати. Нам карту в пост ? трохи важко, чому? є багато розрахунків робити. Якщо у мене є інший спосіб розмістити його, що не піде проти правил, я роблю це. Якщо повідомте екю, що введіть ? краще, що є? значить, змінити Break Point "карта" і піднятися на них, де потрібно. У будь-якому випадку тобі речі швидко, не піти на складний постав карту педаль всі 480 або 500 на 100% прискорювача від 2250 обертів. У 2000 поклади в 430nm. Починає збільшити з 30% прискорювача кожній кривій 15-20 очок, а потім солі, план, тип 15 очок, 30%, 20 балів 40%, намагається зробити мене криві лінійних, в деяких місцях 80% не турбуйтеся, якщо ти кроком, високим, важливо ? який вибудовується у нижній частині кривої 480nm. Обмежувач крутного моменту alzalo 2250 оборотів в 480nm і першого лінійного витати. Фільтри дизельного палива і всип їх в 90mm3 на всіх оборотах і їх не знизити, як ви зробили. Підніміть останнім ВР до 90mm3 карти передоплати, rail, з турбонаддувом і змінною геометрією, перейдіть в табличній і від 10% в останній колонці час вприскування відразу під 3000us, карту заздалегідь в табличній вибір останній стовпець з 1750 оборотів, тисне правою кнопкою миші і від 0,5 до 4 градусів (ви повинні прийти +0,5 градусів при 1750 об, а +4 градусів до 4500 оборотів в хвилину)
    на карті turbo, в доповнення до підвищення останнього вр 90mm3 піднімає навіть, що до і покладіть його на 80mm3 і 50 очок на передостанньому стовпчику в табличній і 100 точка на останній стовпець в карту лямбда падає до 0,9 останніх 3-х точок на кожній кривій (було б добре розрахувати з журналу, але й повинні йти досить добре cos?) у дві карти, що ви від ecm (після не потрібно), на картку rail зробіть як на turbo і піднімає останній вр 90mm3 і те, до 80mm3, перейдіть в табличній і від 5% від 3000 до 4500 оборотів, а 6% - від 1500 до 2500 оборотів в хвилину (в останньому стовпці), і від 4% від 1500 до 2500 оборотів, і 3% від 3000 оборотів в хвилину до 4500 оборотів на передостанній стовпець. В
    Підніміть-вр також на картах геометрії (всі 4) і не чіпати. Обмежувач тиску turbo поглянути на 1.8 і на обмежувачі тиску від 7% на всю карту.
    Не турбуйтеся, якщо у педаль або на обмежувач крутного моменту кроком ви високі той час c'? лямбда, яка обмежує.
    A я забув, на педаль копіювання даних останнього кривий 5000 оборотів і дивіться на 5200 оборотів, а також на обмежувач крутного моменту доходить до 5200 оборотів.

Я забув одну важливу річ: якщо немає не вводить, як повинен, ви повинні також скопіювати на вашу карту кількість? дизельне паливо, впрыснутое в 1.9 16v з ВР в тому числі. Ви повинні залишити? тоді ваші цінності до 350 нм максимального крутного, а потім йде сходження я не знаю, якщо знаєте, але не ? нічого складного.. Якщо ви хочете, ви можете залишити на цій 16v повний, щоб спробувати стільки, відмінності мінімальні.
    Я бачив тепер, що ви користуєтеся ecm 2001, раджу титан, що ви від іп? карти і, принаймні, змушує вас бачити, що c'? дійсно карти, а не звичайних обертів % прискорювач dcm 2001 року.
    Я також читав, що, можливо, у вас проблеми з датчик витрати повітря, якщо ви хочете, ви можете? відключити карту.

9 завантаження карти, і ще ніхто не каже...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 23:28

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    50
    я намагаюся знайти ecm titanium, щоб спробувати зробити карту з вашим вказівкам, навіть якщо я думаю, це дуже важко зробити без, що ви можете дати нам подивитися, якщо я розумію, і слідувати вашим інструкціям. pio ви думаєте, що проблема у мене на низьких reggimi це пов'язано з debbimetro? як ви можете? виключити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    зірви його спокійно, я вже? зробив 2000 км з debbimetro стаккато....і автомобіль йде чудо? не ? на всі автомобілі, які ви можете? зняти, чому? зазвичай йде в recoveri, або якщо не йде в recoveri йде те ж саме зло.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    зірви його спокійно, я вже? зробив 2000 км з debbimetro стаккато....і автомобіль йде чудо? не ? на всі автомобілі, які ви можете? зняти, чому? зазвичай йде в recoveri, або якщо не йде в recoveri йде те ж саме зло.
    Як правило, на автомобілі "сучасні", від'єднати датчик витрати повітря машина переходить цю лілію, використовуються параметри за замовчуванням, що "насичують" дуже багато.
    Можливо, у вашому випадку це сприяє також карту "імпульс", що, ймовірно, ви використовуєте (або в цій машині особливо логіка ? по-іншому)
    У деяких випадках я бачив поліпшення (відносно!) від'єднавши датчик витрати повітря : коли ? зламаний або працює погано, і закон неправильні значення, які набираються всі навуглерожування !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    Як правило, на автомобілі "сучасні", від'єднати датчик витрати повітря машина переходить цю лілію, використовуються параметри за замовчуванням, що "насичують" дуже багато.
    Можливо, у вашому випадку це сприяє також карту "імпульс", що, ймовірно, ви використовуєте (або в цій машині особливо логіка ? по-іншому)
    У деяких випадках я бачив поліпшення (відносно!) від'єднавши датчик витрати повітря : коли ? зламаний або працює погано, і закон неправильні значення, які набираються всі навуглерожування !
    Точно, коли ? порушив закон або мало повітря або температури, причини вибору, мені, наприклад, коли ви ? зламав читав 300 градусів, коли acceleravo і -10, коли не acceleravo. Просто підключіть діагностику і подивіться відразу, як він працює. З обчисленнями? напрямки слід слід враховувати запас потреби навіть датчик витрати повітря, чому? оригінал має певні смуги максимумів і наприклад мій, мені здається, що не виходить за межі 1200/1250mg/до 4000 оборотів, до 5000 оборотів, мені було близько 1150mg з maf активний, тепер з maf off я 1320/1350mg до 5000 оборотів з 2 бар тиску турбо. Що краще? було б поставити maf від 2.4 210 л. с. і відкалібрувати карту лінеаризації.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    50
    моя йде в recoveri, і включається відразу шпигун.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але вибачте, як пу? я ваш ідентичні авто...у мене горить тільки індикатор на панелі, але не переходить у recovery

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    але вибачте, як пу? я ваш ідентичні авто...у мене горить тільки індикатор на панелі, але не переходить у recovery
    Від'єднавши датчик витрати повітря насправді горить, але не виходить у recovery. Бажаючи? відключити свою картку, а потім машина зчитує повітря всмоктується через Map? ? єдине, що не рекомендую, якщо не разі обробки напрямку, в якому датчик витрати повітря пу? приїхав з діапазону читання, як на мою, з Maf on-читаю 1150mg 5000 оборотів, Maf off я прочитаю 1320/1350mg, що дозволяє мені мати більше? дизельне паливо без зниження занадто лямбда і, не даючи їй курити.
    Для того файлу, поки я не можу бачити, що ви робите, я не можу дати реальні поради, якщо хочете, можете дати мені ваш **** і ми відчуваємо, що в приватному, але, я думаю, йде проти правил.
    Я все, що я можу вам сказати, загалом я сказав тобі, тепер вам застосувати його..
    Діючи тільки від педалі, turbo і обмежувачами iq ця машина йде вже? дуже добре, якщо ви не хочете ускладнюйте собі пі? надто багато життя. Потрібно саме підняти педаль, підняти обмежувачі iq, нижня лямбда, підняти обмежувач крутного моменту та турбо, і ви зробили. Для лямбда-напишіть на ****** 'lambda to afr', і ви перебуваєте таблиці перетворення. В карту лямбда-ВР у нас maf (мг/пилососом) і оборотів, що ви повинні зробити, увійти в систему і побачити, скільки повітря прагнете малюк обертів і потім вирішіть для себе, скільки дозволити собі надати. Maf ? в мг? і ін'єкції в мм3 потім потрібно конвертувати мм3 в мг множення mm3 x 0,84. Перейшовши на практичних ми це зробимо на прикладі. Ми говоримо, що на 4000 об з 1000mg/у лямбда до 1,09, що рівносильно Afr на 15,96, а потім зробіть 1000/15,96= 62,65; це буде mg, до якого лямбда обмежує, що близько 75mm3 (75mm3x0,84=63mg). Потім ви зробите всі розрахунки з журнал під рукою, і обмежень, як хочете ви, наприклад, з 1000 мг до 4000 оборотів, ми повинні мати лямбда-1.01, щоб надати 80mm3. Сподіваюся, ти все зрозумів.

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •