Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    53
    Максимально ви можете спробувати закрити з якоюсь db-killer, але не risolveresti багато... Diminuiresti об'єм стоку, і втратити продуктивність, відповідно,... Але вам не подобається власний свисток?
    Єдине ? установки глушника, ти все прямий?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Julez Visualizza Messaggio
    Максимально ви можете спробувати закрити з якоюсь db-killer, але не risolveresti багато... Diminuiresti об'єм стоку, і втратити продуктивність, відповідно,... Але вам не подобається власний свисток?
    Єдине ? установки глушника, ти все прямий?
    що таке db killer?
    компресор - водостічна труба - труба defap - 2 selenziatori - ось шлях з газу.. тому прямий..
    свисток це дратує і не подобається мені нічого.. я навіть думав rimonatre fap і precat і повернутися до map орі afla.. щоб не чути його ніколи більше не буде"..
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    тому я думаю, я зрозумів, що, крім прямого дренаж +downpipe ,ви також збільшується криві turbo ???
    мені здається, що ваша машина має манометр серії .. питання : як працює турбіна???
    а свисток то нормальне.. трохи і довелося, що потрібно ritarare відкриття геометрії з карти overboost

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    тому я думаю, я зрозумів, що, крім прямого дренаж +downpipe ,ви також збільшується криві turbo ???
    мені здається, що ваша машина має манометр серії .. питання : як працює турбіна???
    а свисток то нормальне.. трохи і довелося, що потрібно ritarare відкриття геометрії з карти overboost
    у videofilmato і добре видно тиск турбо ..
    я думаю, ви навіть не дивився.. і, відповідно, не знаєте, що свист йде мова.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ти сказав, ти сам, що, обмежуючи турбіна свистіти не відчуває себе", потім у вас рішення, і ви змінили турбо нічого, але ваш механік, що він говорить, що це свисток.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ти сказав, ти сам, що, обмежуючи турбіна свистіти не відчуває себе", потім у вас рішення, і ви змінили турбо нічого, але ваш механік, що він говорить, що це свисток.
    залишимо у спокої те, що він говорить механік!' назад стільки сміятися....
    він у неї, як передбачається, не маючи dpf, як 'гальма' turbo, він був просто занадто багато поворотів, а потім свистіти.. це було б також допустимо, якщо турбіна arivasse, щоб 2+ бар.. але будучи, що свистить з оригінальною карті nn я думаю, що вони отримують, щоб справити тиск перебільшені

2: турбіна я змінилася, тому що зламався.. був шум, дуже дивно.

Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    Манометр серії обмежено 1.55 бар.., Щоб побачити фактичний тиск, треба взяти манометр з пневматичним приводом, а не в електронному вигляді, як це серії.. так що з трубкою напали all впускного колектора..
    з 5-6 карток, які я , з тиском також на додаток до 2бар стрілка-це манометр серії ніколи не піднявся більш ніж на 1.55 ( як ви можете бачити на відео)
    мені ви можете дати руку на ritarare геометрії? і тоді подивіться, може бути, фільм, який ви розумієте, проблема melgio

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    посилання на відео не діє....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    посилання на відео не діє....

так повинні діяти як зараз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    я думав, що манометр комплектації була шина... і нормально, що зупиняється в 1.55, якщо манометр, приймає сигнал від датчика
    а турбіна що ви взяли і нової або відновленої або виправлена ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не думаю, що ваш механік обличчя так сміятися, в основному те, що він говорить і те, що ви нам кажуть, що нас вже занадто багато постів, і те, що, видаляючи precat і fap, безумовно, турбіна обертається зазначено і ще у вас резонанс у трубі, а якщо ти переконаний, інших речей, і не сподівайся, що він продовжує питати порад і не слідувати за ними.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •