Максимально ви можете спробувати закрити з якоюсь db-killer, але не risolveresti багато... Diminuiresti об'єм стоку, і втратити продуктивність, відповідно,... Але вам не подобається власний свисток?
Єдине ? установки глушника, ти все прямий?
Максимально ви можете спробувати закрити з якоюсь db-killer, але не risolveresti багато... Diminuiresti об'єм стоку, і втратити продуктивність, відповідно,... Але вам не подобається власний свисток?
Єдине ? установки глушника, ти все прямий?
Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]
тому я думаю, я зрозумів, що, крім прямого дренаж +downpipe ,ви також збільшується криві turbo ???
мені здається, що ваша машина має манометр серії .. питання : як працює турбіна???
а свисток то нормальне.. трохи і довелося, що потрібно ritarare відкриття геометрії з карти overboost
ти сказав, ти сам, що, обмежуючи турбіна свистіти не відчуває себе", потім у вас рішення, і ви змінили турбо нічого, але ваш механік, що він говорить, що це свисток.
залишимо у спокої те, що він говорить механік!' назад стільки сміятися....
він у неї, як передбачається, не маючи dpf, як 'гальма' turbo, він був просто занадто багато поворотів, а потім свистіти.. це було б також допустимо, якщо турбіна arivasse, щоб 2+ бар.. але будучи, що свистить з оригінальною карті nn я думаю, що вони отримують, щоб справити тиск перебільшені
2: турбіна я змінилася, тому що зламався.. був шум, дуже дивно.
Манометр серії обмежено 1.55 бар.., Щоб побачити фактичний тиск, треба взяти манометр з пневматичним приводом, а не в електронному вигляді, як це серії.. так що з трубкою напали all впускного колектора..
з 5-6 карток, які я , з тиском також на додаток до 2бар стрілка-це манометр серії ніколи не піднявся більш ніж на 1.55 ( як ви можете бачити на відео)
мені ви можете дати руку на ritarare геометрії? і тоді подивіться, може бути, фільм, який ви розумієте, проблема melgio
Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]
посилання на відео не діє....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я думав, що манометр комплектації була шина... і нормально, що зупиняється в 1.55, якщо манометр, приймає сигнал від датчика
а турбіна що ви взяли і нової або відновленої або виправлена ?
я не думаю, що ваш механік обличчя так сміятися, в основному те, що він говорить і те, що ви нам кажуть, що нас вже занадто багато постів, і те, що, видаляючи precat і fap, безумовно, турбіна обертається зазначено і ще у вас резонанс у трубі, а якщо ти переконаний, інших речей, і не сподівайся, що він продовжує питати порад і не слідувати за ними.