зміна пк може бути ? ваш inkasinato , перевищує 14 вольт батареї, як ви сказали cinqueturbus
зміна пк може бути ? ваш inkasinato , перевищує 14 вольт батареї, як ви сказали cinqueturbus
Тепер я, нарешті, розібрати і підключити до стійки з блоком живлення, в 13,8. Дурне питання, але я не ridposta. Як пошлю в boot mode на edc15 tdi ? А gi? пробував відновлення бд з нескінченний цикл. Тепер я намагаюся школи. А раніше в бд, я давав no information.
так, але dissalda , за 5 хв , може бути, у вас є flash пошкоджена . і в будь-якому випадку, прочитайте його до кінця ми цікаві, чи прийди до мене, lol
Спасибі за готовність? faberecu, але я не знаю де тебе знайти: -))) а мені трапилося схожа проблема з audi a5 2500 в6, але у нього 29f800 і їх був дійсно пошкоджений під час запису. Я повинен був замінити eprom. Але, як ви можете? зашкодити, навіть якщо писати файл з cks неправильно?
я думаю, що ви і пошкоджений eeprom ,їх жартами mpps, що іноді... ,що зараз немає тебе визнає,а не частина
ви magpro2? з повторити впевнений.. класична mpps тому ecu id беручи дані з eep,а mag2 тому id' flash
ну якщо e2p і корумпованих є мало, щоб зробити.. якщо не scod разом
Але вибачте e2p слюди дотику запису
добре mpps на лавці він зйомки, переписати файл орі і після цього переходить в діагноз також з vag-com, і я ecu id.
Ви сказали мені, що cks файлу, що я виклав ? правильно тому? я можу написати його, тепер я намагаюся, і ми бачимо, що він sata зовні.
ось тоді mpps v5 запису виконується чудово . Я перевіряв на туристичне навіть діагностика з допомогою vag-com все гладко. Перш ніж писати я знову обробки файлу з winols 2,24, щоб бути впевнені, cks і ? все пройшло ок. завтра вранці я намагаюся на машині. дякую за поради, мені залишається сумнівів в тому, як ви покладете в boot цій благословенній edc15 і навіть той факт, що блок, я застрягла з-за деяких перешкод і блок управління бортовий бачили, що на машині не ? в цей bendetto запобіжник 11. c'? сказати, що mpps, якщо я роблю edu id просить мене вийняти запобіжник, якщо замість цього я відкриваю протокол і я кажу йому написати, не зробити, ecu id мені не каже, я думаю, є серед bypass security acces.