Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав sebastiano345 Visualizza Messaggio
    гвинти випускного колектора ослаблені,вони роблять на gurnizione газів в залізо, як один язичок саксофона у самому справі, якщо відчуваєте себе добре, не завжди робить, але тільки acerte температури ,оборотів і carico.smonta в carterino алюмінію і перевірте болти випускного колектора на голову
    ну і даремно...тільки сьогодні вранці я замінив металевих прокладок між головкою і випускним колектором на 156 2.4 mjet.....
    шум був схожий на різкий свисток металевий...майже один stridiio...
    до речі, я зробив також прокласти колектори, тому що ви були викривленими і я зібрав всі prigioniri нові...
    risulatato шум зник....
    факт ? 5 циліндрів мають колектор досить довго, що ще й зроблені з чавуну дуже сподобалося.....матеріал fiat...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ну і даремно...тільки сьогодні вранці я замінив металевих прокладок між головкою і випускним колектором на 156 2.4 mjet.....
    шум був схожий на різкий свисток металевий...майже один stridiio...
    до речі, я зробив також прокласти колектори, тому що ви були викривленими і я зібрав всі prigioniri нові...
    risulatato шум зник....
    факт ? 5 циліндрів мають колектор досить довго, що ще й зроблені з чавуну дуже сподобалося.....матеріал fiat...
    *манро
    я подивився посилання між колектором ви стоку і головою ... я не помітив ne сліди сажі ne-якої поломки всіх ув'язнених.. (10 шт.)
    потім я повинен розібрати її, щоб подивитися, добре ?? тому що це, під і над, здається, знову .. відмінно прикріплені до голови ..
    але ви кажете, що він робив шум, як мій?? чи ти ще не дивився відео .. ?
    дякую за пораду.. але я вже перевірив в минулому випускний колектор ..
    може бути, я повинен зняти x видно все
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Не з'? у цьому немає нічого дивного ? простий резонанс, якщо ж ви хочете його видалити, вам слід зробити в середині глушника. Звичайно, вам також закрито в egr, так що невеликий виття, що ви відчуваєте, і на місці, як тільки ви прокручуєте прискорювач ? - він теж нормальний. проблеми надійності? цього не буде, звичайно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    *danny677 ви можете вказати, де я повинен зосереджувати selenziatore? автомобіль він вже 2.. можливо, ви мали на увазі накласти cat від 200 клітин типу magnaflow?
    після цього я повинен зняти трубку defap ? і змінити його, щоб змусити нас стояти каталізатор

Citazione Спочатку Написав Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    легкий свист ? нормально, коли візьми dpf, якщо візьми precat посилюється ще більше.
    коли видалю dpf нові 1.3 mjet, що робить mantano на виході з турбіни, ви відчуваєте себе так само, l? свист турбо.
    так само для audi, vw, особливо, якщо він встановлений термінал спорту.
    так, але тут не легкий свист.. а не прокачування .. але у відео ви розумієте, що свисток це..
    виття turbo до мінімуму або точкою не турбує..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 21:19

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    точно там, де ти dpf або покладіть кішки 200cpi або ви зробите зробити глушник. Можливо, перевіряти з eper, якщо ? сумісний kat версія без dpf, можливо, під знесення варто вам навіть мало.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    53
    Мені здається, просто turbo sound...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Julez Visualizza Messaggio
    Мені здається, просто turbo sound...
    але як???просто?? потім ви говорите, що відчуваєте, я свисток кожен раз, коли ви бачите машину, яка прискорює? не можете..

Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    дивіться, що об'єм повітря, що стоки тепер ? pi? висока і глушники дмуть..
    якщо знизьте прес-turbo і спробуйте це, звичайно, не будете відчувати себе
    у факти, обмежуючи свист турбіни не відчуває себе більше"
    попит на це буде слюди нормально, що будь-коли-ж двигун має ті ж проблеми, свисток усуваючи fap .. у мене є кілька друзів з 159 і навіть один з павука і працюють без fap .. зіставлені.. немає свистка !
    за вашою логікою, виходить, що видалення fap і, таким чином, збільшити відведення повітря, ви повинні відчувати себе я вентиляції .. як ідея не погано, і, мабуть, саме через свистка ...але не розумію як ніколи, що інші працюють безпечно і без свистка..

кожен обгін, що я роблю, я повинен свистіти.. але що думають інші .. як-то сміятися !

p.s шукаю інші люди 2.4 jtdm, який, як правило, свищут фільмів, і, потягнувши !! ми робимо зустрічі :P
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 21:24

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    53
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    але як???просто?? потім ви говорите, що відчуваєте, я свисток кожен раз, коли ви бачите машину, яка прискорює? не можете..
    Всі автомобілі turbo дмуть... Тепер у вашій враховуючи, що ти визволив розвантаження ви відчуваєте, що пі?, ? все нормально.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    також залежить від рахунку і від колючок всередині труби, який у вас встановлений. Наприклад, на fiat coup? turbo16v eliminammo на кет. Згодом власник зробив пайку не знаю, хто цвях столярні у центрі стержня. Кожен обгін дув, як f104 ( те, що раніше не робив ! )

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    але, щоб не піти і зняти стрижень і трубка defap ви можете придумати тест? можливо підключити один із двох глушників з трохи паперу та скотч ? im, щоб змінити потік повітря.. може змінити щось?

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •