Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 50

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47

bmw 320 d 2004 року, датчик витрати повітря новий помилка

всім привіт,у мене bmw в майстерні 2004 тип двигуна 204d4, 150 л. с., який іноді горить і діагнозу мені датчик маси повітря,alche курс датчик,після різних перевірок,типу egr, муфти,метеликів колектори,датчик тиску турбіни,змінною геометрією,і каталізатор,але нічого, через деякий час siriaccende ,навіть після 2 або 3 днів.датчик маси повітря занадто високий,насправді, якщо я дивлюся на параметри реальних номінальної вартості (те, що ви чекаєте ебу)на холостому ходу і 225mg в той час як фактичне вимірюється датчиком і da450 a480... привіт, поки і заздалегідь дякую тим, хто хоче' мені дати будь-яку пораду

вибачте, я заявляю, що в росії edc16 так що ніяких оновлень або кодування, акп, витратомір повітря,привіт
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-10-2013 до 08:15

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у вас є egr закритий для цієї машини??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    я закрита після заміни датчик витрати повітря для випробувань ,я бачив, що відбувається у мене все ще є закрито з аркуш круглий, вставлений в трубу клапан, але, якщо вони accorgeva, я до тебе і помилка рециркуляції, то я видалив його.у egr' чистим і функціональним,блок egr я зробив це раз,у вас є які-небудь ідеї?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на ці автомобілі були проблеми ущільнення клапанів, і серед багатьох помилок, давали навіть те, витратомір повітря.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    ви кажете, що це може бути механічна проблема то?я намагаюся зробити тест стиснення завтра ж,для безпеки,між тим, завдяки. але автомобіль має тільки 157000 км, і клієнт доклала все добре,крім заміни масла кожні 30000 км,що я не так багато, згоден,але....коли я зняв колектори впуску я знайшов їх у "чистих"порівняння і багато інші автомобілі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ЯКЩО у вас до заблокований рециркуляції з раз, і тоді у вас є помилка, я б сказав, прощати орі і спробувати... може бути м'якою, добре зробив те, що повинен був.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    потім я пам'ятаю, що ? можете скинути навчання maf
    тест

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    ось файли орі, а інший-egr
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    я не бачу білий дим fap-то-ні,але якщо він робить трохи, може бути, не я зробив, якщо завтра безпечного керування,ви думаєте, що, можливо, спалив зло ?або ще щось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    правила air flow від карту , практично знизьте чутливість? maf, поки маса повітря, що відповідає масі вимірюється, однак, на мою думку l egr ? закрито
    електронною картою, якщо ви хочете

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •